Sex with Black man ?

收藏  |  訂閱
30  1.6k

我都試過同黑人男仔拍拖:smile_13: ,,
佢o者o者真係又大又粗又長!!
好難先入得晒去,,仲要有DD痛..:smile_27:
不過佢需要仲大過我:smile_45: ,,
我地一晚搞o左三次,,佢又射o左三次......

可皮下脂肪多
谷漲左近根部d皮
咪遮左半條去lor...

引用:
原帖由 namnamtsuibb 於 2008-12-8 01:32 AM 發表 查看引用來源
我都試過同黑人男仔拍拖:smile_13: ,,
佢o者o者真係又大又粗又長!!
好難先入得晒去,,仲要有DD痛..:smile_27:
不過佢需要仲大過我:smile_45: ,,
我地一晚搞o左三次,,佢又射o左三次......
我未同過所有黑人交過手啦,識既多數係東非黑人高高大大果d
大都唔係問題,係佢地重量體力都有大,特別係腰力
有時就唔到會頂到你好痛架

要同所有黑人交手 ......... 咪有排試 ,  有幾十個國家的黑人種族 . :smile_27:

引用:
原帖由 甜少少 於 2008-12-8 01:43 AM 發表 查看引用來源
要同所有黑人交手 ......... 咪有排試 ,  有幾十個國家的黑人種族 . :smile_27:
所以冇得比較架,等於問人同黃種人做感覺係點,淨係北方中國男人都唔同南方男人

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-8 01:31 AM 發表 查看引用來源

唔係架
渣上手知道ma,就算同高度,肥人支野通常短d既,有d渣上手連龜頭都露唔到
一隻手渣哂:smile_14: 有無咁誇

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-8 01:45 AM 發表 查看引用來源

所以冇得比較架,等於問人同黃種人做感覺係點,淨係北方中國男人都唔同南方男人
咁北方同南方點唔同法呢?
係咪單眼皮果d就叫北方?:smile_41:

引用:
原帖由 jacky528 於 2008-12-9 10:38 AM 發表 查看引用來源

咁北方同南方點唔同法呢?
係咪單眼皮果d就叫北方?:smile_41:
北方男人肌肉比較林同大份,如果唔係語言,我覺得似攬住德國人既感覺,但節奏比較沉悶d

push~
繼續講啦,
我好有興趣知:smile_04:

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-10 10:04 PM 發表 查看引用來源
push~
繼續講啦,
我好有興趣知:smile_04:
不如你都講下la

前往最後回覆