上一頁下一頁
發新話題

玩袋袋

收藏  |  訂閱
81  5.0k

187ib,大肚腩,問你死未:smile_39:
引用:
原帖由 尋常放蕩 於 2008-12-6 01:06 AM 發表 查看引用來源

有幾肥先:smile_40:

引用:
原帖由 尋常放蕩 於 2008-12-6 01:06 AM 發表 查看引用來源

有幾肥先:smile_40:
hhahaa 其實係唔係好多女仔都鍾意肥仔呢

引用:
原帖由 s/partner 於 2008-12-6 01:04 AM 發表 查看引用來源
算啦,都係搵o下有冇partner鍾意肥佬好過
咁祝你好運啦~~
我覺得揾到個好partner同好bf/gf一樣咁幸福:smile_40:

引用:
原帖由 尋常放蕩 於 2008-12-6 01:07 AM 發表 查看引用來源

你搵人同你要:smile_40:
oh,,, 俾拒.... 好hurt haha

引用:
原帖由 MrKawing 於 2008-12-6 01:09 AM 發表 查看引用來源

hhahaa 其實係唔係好多女仔都鍾意肥仔呢
我以前男朋友在都係肥仔, 不過宜家我轉戰肌肉型男:smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 belle39 於 2008-12-6 01:10 AM 發表 查看引用來源

我以前男朋友在都係肥仔, 不過宜家我轉戰肌肉型男:smile_40::smile_40::smile_40:
我兩樣都唔係:smile_42:

引用:
原帖由 MrKawing 於 2008-12-6 12:26 AM 發表 查看引用來源
前日 女朋友幫我吹 既時候含我個袋袋.....
真係好high  女士門 男朋友享受你呢個舉動嗎?
我就好鍾意 ...... 好high 仲射左好多
我就冇男友既,不過d男仔都好中意比我含蛋蛋
一d人可以咬,一d人就好敏感細細力吸都唔得

:smile_42:咁咪冇我份囉,又要去搵過第二個啦
引用:
原帖由 belle39 於 2008-12-6 01:10 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 01:11 AM 發表 查看引用來源

haha 好奇怪你d相 俾我一個感覺
你係個性愛完美主意者

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 01:11 AM 發表 查看引用來源

吸都唔得:smile_41:
咁佢會點呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆