上一頁下一頁
發新話題

變淫金剛-依家D快餐妹吹功越嚟越唔得

收藏  |  訂閱
40  3.6k

百零蚊, 係咁上下啦 :smile_42:

加多50包同你吹到爆,口爆都得.

引用:
原帖由 smartfrankie 於 2008-12-4 05:27 PM 發表 查看引用來源
你吹一次俾佢睇先叫佢跟住做咪得羅:smile_38: :smile_30:
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

回覆 1# 的帖子

快餐妹...??!...吹功..?!!!...有嘅咩...

系啦,教埋巨,收返巨学费。。。

引用:
原帖由 邪鬼 於 2008-12-4 10:18 PM 發表 查看引用來源

就系你呢d人,令到d女有恃無恐,都系你呢d態度先縱慣左向西d女先,
記住你系叫雞,唔系扮情聖去錫住d雞,錫住d雞就自己on9,鍚住自己女朋友先應該,雞唔等於女朋友,師兄你明唔明架:smile_34:
有女朋友就唔駛叫雞啦!若然有女都去食快仔叫on9,雞都係人,有老豆老母生,人地係窮先出o黎做,你估人地好鍾意做雞?:smile_45:

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-12-5 03:56 發表 查看引用來源

有女朋友就唔駛叫雞啦!若然有女都去食快仔叫on9,雞都係人,有老豆老母生,人地係窮先出o黎做,你估人地好鍾意做雞?:smile_45:
師兄咁夜未瞓

其實啲女仔收你錢, 提供服務俾你, 就係咁簡單...

想要求高啲??  OK無問題...出多啲錢...

咪咁一廂情願俾搭巴士價錢又想要坐酒店勞斯來斯享受啦:smile_42:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-5 04:02 AM 發表 查看引用來源

師兄咁夜未瞓

其實啲女仔收你錢, 提供服務俾你, 就係咁簡單...

想要求高啲??  OK無問題...出多啲錢...

咪咁一廂情願俾搭巴士價錢又想要坐酒店勞斯來斯享受啦:sm ...
未呀?d人成日貪平食百五蚊快仔要求多多,話明快仔梗係好似快餐店食飯咁啦!想要好服務梗係去cp啦!情形就如食大家樂同福臨門既分別,一分錢一分貨永遠都係定律…

回覆 1# 的帖子

150元
你想點訝 ?????
人心肉造:smile_45: :smile_45:

又要馬子好,又唔多比馬子幾條草,勞資永遠對立!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆