上一頁下一頁
發新話題

成日比人話我好姣

收藏  |  訂閱
64  5.1k

靚女,其他醜女唔扺得,正常結果:姣!扮曬野!唔知博咩!妖!

醜女自卑心態,可以不理!

男人食唔到你就話你姣....唔駛理d傻仔

引用:
原帖由 卓盈 於 2008-12-4 03:49 PM 發表 查看引用來源
我都唔明,係米我衣著定係舉動,我覺得自己冇咩特別

比人話姣..真係有d唔開心

又時又諗,我久唔久遇到衰人,係米真呢????
啲人係咩情況下話你姣呀?:smile_35:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

U should post your photos here then we can make judgment later!

引用:
原帖由 maskerrider 於 2008-12-4 16:01 發表
妳可以既話就post妳張相上嚟,俾我哋睇吓,係咪咁姣,咁咪得囉.................
相,,,,唔一定可以睇到姣唔姣架喎....

引用:
原帖由 hkhkhkair 於 2008-12-4 04:40 PM 發表 查看引用來源

相,,,,唔一定可以睇到姣唔姣架喎....
我都係咁話

引用:
原帖由 卓盈 於 2008-12-4 03:49 PM 發表 查看引用來源
我都唔明,係米我衣著定係舉動,我覺得自己冇咩特別

比人話姣..真係有d唔開心

又時又諗,我久唔久遇到衰人,係米真呢????
well, be honest, maybe your behaviour and/or personality is 'hau', and sometime you may act wild and open-minded, therefore, others think this way

try to recall some of your past experiences while talking with friends/lovers etc? then you will know why

i think jealous

我都試過比人話姣
原因係我成日著短褲同短裙,未曾見過我著長褲=.=
知道之後,都有5開心一排架
我咁著係因為我5高,著D短褲同裙會好睇D之麻,咁都比人話:smile_24:
後來,身邊D朋友話5覺得我姣...久而久之,都無左件事LU..仲同左其中一個話我既人做FD添:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆