上一頁下一頁
發新話題

前晚獻出我ge 第一次..

收藏  |  訂閱
87  11.7k

引用:
原帖由 gloria_520 於 2008-12-2 10:07 PM 發表 查看引用來源

佢前晚都用超薄呀~~
佢話安全套好安全wo~

題外話
因為之前插左幾次但係跣番出黎,
搞到個dum甩左~ 佢就換左個新(我唔知佢幾時甩and 點甩)
之後佢就話插幾下先戴套, 要我放鬆左先戴~ 驚再甩
但係我睇呢度f ...
未射精前會有分泌,分泌入面會有精

引用:
原帖由 gloria_520 於 2008-12-2 10:07 PM 發表 查看引用來源

佢前晚都用超薄呀~~
佢話安全套好安全wo~

題外話
搞到個dum甩左~ 佢就換左個新(我唔知佢幾時甩and 點甩)
但係我睇呢度f ...
佢係咪軟左呀...

引用:
原帖由 ihp 於 2008-12-2 10:15 PM 發表

佢係咪軟左呀...
我都唔知呀? 軟左就會甩架na?

引用:
原帖由 gloria_520 於 2008-12-2 10:16 PM 發表 查看引用來源

我都唔知呀? 軟左就會甩架na?
都會呀.....

後來佢同我解釋一大堆, 話有左BB 佢會負責.:smile_30:

引用:

佢前晚都用超薄呀~~
佢話安全套好安全wo~

題外話
但係我睇呢度f ...
醒目女 唔戴套唔好比佢插呀!
      雖然機會未必好大 但係唔好搏呀!
      做女仔要自己識保護自己

20歲先第1次?:smile_42: :smile_42: :smile_39: :smile_45:

我第一次都冇血

唔一定有血的, 又或者有少少血 (好少好少), 你目己唔知, 如果當時你用紙巾沬一沬你男友果度, 可能會見到少少血跡

ps: 下次記得帶套, 以免有bb就煩了=.="

引用:
原帖由 bigbean 於 2008-12-2 11:09 PM 發表
後來佢同我解釋一大堆, 話有左BB 佢會負責.:smile_30:
哈哈... 咁我唔放心丫ma!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆