上一頁下一頁
發新話題

cup手波定巨咪咪?

收藏  |  訂閱
188  4.2k

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-12-1 07:59 PM 發表 查看引用來源

咁呢樣野天生架嘛,再唔係你而家日日飲木瓜奶睇下仲有冇得大啦:smile_13:
人比人,比死人呀,其實你都算唔錯架喇:smile_13:
松島風而家都"the"哂喇:smile_30::smile_30:
我都唔中2飲奶既.:smile_27:
你又知我算唔錯:smile_41::smile_34:

引用:
原帖由 yumi_jai 於 2008-12-1 07:54 PM 發表 查看引用來源

我睇你對腳.我諗同你差唔多瘦.但可能仲瘦過你.
我得86磅.164高:smile_13:
我162CM高...都有90 lbs...
咁你真係好瘦喎...我諗你同我一樣..我背脊瘦到見骨...
你around幾歲先....如果22-25歲咁, 就應該營養不良啦...
定係你由細到大都咁奀先

引用:
原帖由 yumi_jai 於 2008-12-1 08:03 PM 發表 查看引用來源

b囉
睇落去都引版某會員浪漫baby差唔多~:smile_13:
好老實講, 真係一d都唔差...
記住一樣野, 人比人比死人, 自己覺得夠就ok...

唔好以為大波好著數, 你突然間有d/e cup你就會知你有兩包米係心口有幾重

(點解同ee呀呀講既差唔多?? 我reply你之前冇睇佢reply)

引用:
原帖由 yumi_jai 於 2008-12-1 10:03 PM 發表

咁試下按摩下個胸啦:smile_13:
你瘦既身形襯番個b cup既胸,都已經好吸引架喇

我都係揀前者~~~

引用:
原帖由 yumi_jai 於 2008-12-1 08:03 PM 發表 查看引用來源

我地真係算唔錯架啦..
我地咁瘦...b cup咪執到囉....a cup就死啦...
最緊要身型比例靚同好...以我地咁既身型...如果c cup就carry得唔好啦

識我 gf 時天氣都凍,佢都包得好密實,後來先知佢咁堅,一隻手係唔夠用既!

引用:
原帖由 carreras 於 2008-12-1 10:05 PM 發表

好老實講, 真係一d都唔差...
記住一樣野, 人比人比死人, 自己覺得夠就ok...

唔好以為大波好著數, 你突然間有d/e cup你就會知你有兩包米係心口有幾重

(點解同ee呀呀講既差唔多?? 我reply你之前冇睇佢rep ...
我同你係咪心有靈犀呢:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-12-1 08:04 PM 發表 查看引用來源

我162CM高...都有90 lbs...
咁你真係好瘦喎...我諗你同我一樣..我背脊瘦到見骨...
你around幾歲先....如果22-25歲咁, 就應該營養不良啦...
定係你由細到大都咁奀先
我都係-_-而家好左少少架喇.有肥左d.
我20歲樓下
我由細到大都咁鬼瘦.無d肉:smile_45:

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-12-1 08:08 PM 發表 查看引用來源

我同你係咪心有靈犀呢:smile_30::smile_30::smile_30:
啋! 我鍾意女人咋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆