上一頁下一頁
發新話題

一個永遠都忘記唔到既sp~PART2之研究吹蕭技巧~

收藏  |  訂閱
848  18.8k

男人都要俾d反應呢

我自問好努力咁吹, 但我男友就訓響度咪埋對眼, 唔俾反應唔嗌...

好灰

我記得我初初唔識含果陣...
bf帶我去7-11買左支jelly雪條比我
叫我練多d就識含 諗番起我地真係shortshort:smile_35:

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-29 04:19 PM 發表 查看引用來源

嘩~咁簡單~
交行貨~
我都好認真寫架老闆
唔好嬲呀!

引用:
原帖由 lespimy 於 2008-11-29 04:21 PM 發表 查看引用來源
男人都要俾d反應呢

我自問好努力咁吹, 但我男友就訓響度咪埋對眼, 唔俾反應唔嗌...

好灰
哈~死魚~
係咪吹極唔硬呢~
踢佢落床啦~

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-29 04:18 PM 發表 查看引用來源

嘩~如果太突然我驚俾人一腳伸開喎~:smile_35:
梗係唔會啦!!我尋晚就試左一次:smile_44: 攬住gf睇電視,佢瞓係我大脾上面,之後無啦啦,拉低我條褲係度錫錫,我受哂

最好當女人幫男人吹既時候

男人出下聲, 俾下反應, 隻手摸下女仔塊面/頭髮

超鐘意

sorry好似離左題添

引用:
原帖由 森巴6號 於 2008-11-29 04:21 PM 發表 查看引用來源

唔好嬲呀!
唔嬲~
你幾時去試下姐咁~

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-29 04:02 PM 發表 查看引用來源
之前個POST吹爆左~
因為太多人PM我要我開~
所以開左~
今次想UPGRADE下自己~
研究下吹蕭技巧~(男同女既意見都想聽, 至在吹下水~)

點吹先可以快D出?
點吹先出得舒服??

(好意見送一次口爆~:smile_40: )

我 ...
含到佢雪雪聲,係咁逗佢袋袋,咁仲唔死

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-29 04:22 PM 發表 查看引用來源

哈~死魚~
係咪吹極唔硬呢~
踢佢落床啦~
又硬到死下死下...
佢怕醜唔嗌姐...

引用:
原帖由 f.c.u.k. 於 2008-11-29 04:16 PM 發表 查看引用來源
我鍾意:smile_13: 冇心理準備之下比人含住:smile_44: 例如:睇緊電視:smile_30: :smile_30: 如果大家都ready搞野,含just係前奏,所以唔會特別high
都係架....有次...長bus送女友返屋企
個時差唔多係尾班車....so勁少人...仲要係上層
上到去...佢好似好累...我叫佢訓陣啦
咁佢就訓左係我大比....訓訓下佢就開始手多啦
係度撩我.....撩撩下我都忍唔住.....俾佢拉開左條鍊拎左出黎吹.....真係勁有feel
不過時間問題....最後玩左陣就要準備落車~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆