點解我好似無咩感覺?

收藏  |  訂閱
35  1.9k

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-11-29 01:39 AM 發表 查看引用來源

你就想.. wakaka...
有好嘢做咩唔益吓D兄弟姐妹:smile_47:

引用:
原帖由 G_yan 於 2008-11-29 01:36 AM 發表 查看引用來源

唔夠遮就唔好遮啦:smile_47:
你就想.. wakaka...

回覆 1# 的帖子

係咪你地前奏唔夠呀?定係佢快你慢呀?

引用:
原帖由 G_yan 於 2008-11-29 01:38 AM 發表 查看引用來源

有好嘢做咩唔益吓D兄弟姐妹:smile_47:
哈哈... 好呀, 實益你啦...

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-11-29 01:44 AM 發表 查看引用來源

哈哈... 好呀, 實益你啦...
講過要算數:smile_47:

引用:
原帖由 G_yan 於 2008-11-29 01:46 AM 發表 查看引用來源

講過要算數:smile_47:
我唔遮時你都唔洗遮喎...
:smile_47:

回覆 1# 的帖子

我都係呀...:smile_13: 做左幾次, 唔知應該有咩感覺:smile_41:
有時會有D痛添, 會叫佢慢D :smile_27:
第一次俾人佢搞到勁痛, 第二, 三次又係痛同有血:smile_27:
第四次開始無血喇...............
係咪因為有陰影驚痛所以無乜FEELING?

引用:
原帖由 amy你 於 2008-11-29 01:53 AM 發表 查看引用來源
我都係呀...:smile_13: 做左幾次, 唔知應該有咩感覺:smile_41:
有時會有D痛添, 會叫佢慢D :smile_27:
第一次俾人佢搞到勁痛, 第二, 三次又係痛同有血:smile_27:
第四次開始無血喇...............
係咪因為有陰 ...
我諗係緊張同埋前戲唔夠, 所以唔夠濕啫... 可以試住ky先, 之後習慣咗就會多d水, 咁就唔洗ky架喇....

回覆 28# 的帖子

咁又唔係喎, 好濕架:smile_13: 有時會滑左出黎添
不過我只係想快D完, 完全無FEELING,
我又無叫,佢問我有咩感覺, 我只係叫佢快D:smile_30: ,我係咪好衰呀?

我可以幫你一把,check check 你身體有無異常架:smile_30:

前往最後回覆