上一頁下一頁
發新話題

美容師想"作"我

收藏  |  訂閱
49  6.4k

胡姬花花又發作la:smile_39:

they have no face gar
HK girl never like this la.
China girls behavior is so different to HK girls and other girls

引用:
原帖由 小裕 於 2008-11-28 07:21 發表 查看引用來源
請距食飯可能會有下文呢....:smile_47: :smile_47:
哈哈!!! 師兄,你請我吃火鍋、請我去唱k,重有俾埋囡囡小費,我包你有下文呀! 哈
我一定會留番條囡囡俾你既

o岩咀型咪請囉...一百幾十又唔係比唔起.........當交多個朋友啦......................

可能真係有FOC 呢...

thanks your report:smile_45:

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2008-11-28 06:16 AM 發表 查看引用來源

我覺得佢想當我水魚:smile_45:
都係30蚊啫,你一路食一路摸下大髀、搓下手仔都值番啦。
但問題係:佢四唔四正先?你對佢有冇feel先?
如果兩樣都冇,梗係啋佢都傻啦!

引用:
原帖由 keith2006 於 2008-11-28 04:34 PM 發表 查看引用來源

都係30蚊啫,你一路食一路摸下大髀、搓下手仔都值番啦。
但問題係:佢四唔四正先?你對佢有冇feel先?
如果兩樣都冇,梗係啋佢都傻啦!
無feel 無樣:smile_39:
有就請左啦:smile_34:

引用:
原帖由 goldpeak 於 2008-11-28 03:54 PM 發表 查看引用來源
o岩咀型咪請囉...一百幾十又唔係比唔起.........當交多個朋友啦......................
arm 咀型就一早就請了
正如你說識多個人
問題係唔 arm:smile_34:

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-11-28 01:15 PM 發表 查看引用來源

" 唔好講禁多
係請就我地過去餐廳個邊食 "
好臭串啫 ............... 老能馮架.
雖則幾十蚊一碟飯又或者一舊水一餐請埋佢無問題當識多個朋友. 但好似老能馮咁就算佢請都唔會去.
:smile_22: :smile_22: :sm ...
叫你請
重要高姿態:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆