上一頁下一頁
發新話題

QQ有bb了, 如何好?

收藏  |  訂閱
52  3.1k

去大醫院,通常不超1000元,儘快啦

引用:
原帖由 man23man 於 2008-11-26 07:31 PM 發表 查看引用來源
有什麼方法流產?及要多少錢?你們有沒有同樣的經驗。我已比了4000元, 希望真的下了。個心都舒服點, 故請大家不要用大陸買的套。
係大陸唔駛1000
過多幾個月拿多1萬幾千補補身

五佰人仔 is ok,

引用:
原帖由 man23man 於 2008-11-26 19:31 發表 查看引用來源
有什麼方法流產?及要多少錢?你們有沒有同樣的經驗。我已比了4000元, 希望真的下了。個心都舒服點, 故請大家不要用大陸買的套。
咪能傻啦. 有咩証據係你既先. 首先問下自己係咪真係咁勁 ...................
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 man23man 於 2008-11-26 19:31 發表 查看引用來源
别傻吧,她自己会搞掂的了,6星期去医院做人流吧,几百块而已!

都係唔好問啦!話比你聽自己都唔係咁好意思,始終都係一條人命,大個仔啦,自己做左咩自己決定啦!!:smile_43:

會唔會咪俾人"昆" ?

引用:
原帖由 man23man 於 2008-11-26 07:31 PM 發表 查看引用來源
有什麼方法流產?及要多少錢?你們有沒有同樣的經驗。已肯定她有了的,已檢驗了,是不是我已不重要,我已比了4000元, 錢多少不是問題,最重要是個心都舒服點,月早下了月安全。 故請大家要小心小心。
人流只要幾百元

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-27 08:07 AM 發表 查看引用來源
系咪真系有左呀? D女一遲黎就話定有左﹐好似一定系真甘﹗:smile_42: :smile_42:
冇錯遲黎就話有左, 黎左就話流產, 要補身

引用:
原帖由 iori98 於 2008-11-27 10:50 AM 發表 查看引用來源
俾了錢就安樂晒, 問題不大
幾多錢不重要, 樓主覺得安心就 ok.
4000 買個安樂, 值得的, 樓主也是一個有良心的人.
做完傻仔,梗係安樂LA,問題不大,俾咗四仟,條囡係其他囡面前講,又多個傻老豆啦:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆