上一頁下一頁
發新話題

未能素食

收藏  |  訂閱
220  20.3k

有冇女仔有性渴求症?

總會有想停下來的時候, 跟住係就此了斷還是玩得更激,就真係講天時地利人和啦.

你又有無為自己定下時間表呢?

引用:
原帖由 on99hkman 於 2008-11-25 12:10 AM 發表 查看引用來源
總會有想停下來的時候, 跟住係就此了斷還是玩得更激,就真係講天時地利人和啦.

你又有無為自己定下時間表呢?
以前都有既,不過慢慢大左,玩得多左
已經忘記時間表啦,雖然就到30歲都仲係咁多人主動逗我,係好難停下來

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-24 11:21 PM 發表 查看引用來源
之前冇心情做,就算fds逗我玩都冇開餐
禁慾左兩三個月以為可以節制多段時間,比自己適應下
終於上禮拜失守再玩返,看來要節制性慾係好困難的事

睇見有女仔同12個男仔已經冇性趣停下來
會覺得自己幾年黎休息過幾段 ...
我覺得你禁慾左3個月己經好好嘞!!!!

我夠想封盆啦

引用:
原帖由 apple724 於 2008-11-25 12:22 AM 發表 查看引用來源
    我覺得你禁慾左3個月己經好好嘞!!!!
你最耐試過忍左幾耐冇做
好耐之前都試過半年冇做,諗住金盆洗手唔玩,但最後都忍唔住玩返
引用:
原帖由 G_yan 於 2008-11-25 12:23 AM 發表 查看引用來源
我夠想封盆啦
冇法啦,做女仔係多選擇,好難抗拒誘惑既

哈哈,原來大家差ng多年紀~﹗
其實通常你同D  SP熟左先玩,定一拍即合呢﹖

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-25 12:28 AM 發表 查看引用來源
講中我的心聲

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-24 11:21 PM 發表 查看引用來源
之前冇心情做,就算fds逗我玩都冇開餐
禁慾左兩三個月以為可以節制多段時間,比自己適應下
終於上禮拜失守再玩返,看來要節制性慾係好困難的事

睇見有女仔同12個男仔已經冇性趣停下來
會覺得自己幾年黎休息過幾段 ...
妳天生格成要洩盡精華 .  小休只可以 .
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-25 12:28 AM 發表 查看引用來源

你最耐試過忍左幾耐冇做
好耐之前都試過半年冇做,諗住金盆洗手唔玩,但最後都忍唔住玩返
把男女交合視作玩意和運動 ,  又幾好 , enjoy .

引用:
原帖由 Ragazzo 於 2008-11-25 12:29 AM 發表 查看引用來源
哈哈,原來大家差ng多年紀~﹗
其實通常你同D  SP熟左先玩,定一拍即合呢﹖
唔計朋友介紹識既,sp有幾個途徑既,有d係識左好耐既fds,熟左好耐先玩
有d就旅行時識一拍即合訓埋一齊既,仲有其他太多講唔晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆