上一頁下一頁
發新話題

唔著的誘惑 )) Part3 新增前晚發生的混亂事情 P.14#207~208

收藏  |  訂閱
215  22.2k

引用:
原帖由 s/partner 於 2008-11-24 03:34 PM 發表 查看引用來源
妳其實唔洗打得咁辛苦啦,只係妳個身型都夠曬引人入性架啦:smile_40:
咁我唔係泥 show 身材 ga ma
如果個個都好似其他人咁...
求其 post 張以為自己好勁既相上泥就算......
咁D人仲上泥引板做咩...
不如去成人貼圖區

引用:
原帖由 mini-yoyo 於 2008-11-24 03:32 PM 發表 查看引用來源

係呀...泥多次,不過唔係呃 post... 只係我寫完果日個ending 之後...
話咁快就俾人 close 左個 post , 我只係想要返一個完完整整既POST....
唔緊要,我未睇過,支持!

引用:
原帖由 ryanycs 於 2008-11-24 15:32 發表 查看引用來源
咁要做啲咩呢?
你自已個post, 右下角 "編輯"
tick 左邊 "!刪除本帖"
click 完成

DONE
不過
要你犧牲2分
這是心急的代價

回覆 15# 的帖子

yup, i like it very much. have you tried to hv sex in stairways?  

must be lots of fun to flirt w you...ur coworker is lucky to hv you in his office.

真係好鬼正喎:smile_40:

好正喎。

如果係真人眞事,我戥Philip食到樓主件咁正。 因為要揾條女識咁樣去引自已,唔係容易;如果係小說,我都希望我係Philip。因為呢D刺激,對結左婚嘅我實太正喇。:smile_40: :smile_40:

最後,請樓主小心玩出火。:smile_13:

haha good attitude!
引用:
原帖由 mini-yoyo 於 2008-11-24 03:36 PM 發表 查看引用來源

不如去成人貼圖區

yi........都唔係有新進展0既?

回覆 21# 的帖子

又有道理,睇住妳張相黎睇妳個post幻想自己係男主角都好haha

引用:
原帖由 mini-yoyo 於 2008-11-24 15:36 發表 查看引用來源

不如去成人貼圖區
咁又係呀
但一個二個成日以為無相 = 老吹嘛

無謂同佢地爭拗啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆