偷QQ號

收藏  |  訂閱
31  3.7k

宜家網上小偷好猖狂

引用:
原帖由 深圳狂奔 於 2008-11-24 10:22 PM 發表 查看引用來源
因為家下DQQ值錢。特别系5位,或者6-7位數DQQ.明白未?
咁有什么用?:smile_41:

thanks for sharing :smile_38:

佢自已唔小心唔好話人地勁 , 我由cicq玩到而家又唔見我有事

引用:
原帖由 tomboy22 於 2008-11-25 21:45 發表 查看引用來源咁有什么用?:smile_41:
上面有人賣架..

引用:
原帖由 samliu1968 於 2008-11-26 02:04 PM 發表 查看引用來源
佢自已唔小心唔好話人地勁 , 我由cicq玩到而家又唔見我有事
cicq?你有冇記錯?當年oicq我就有玩。5位數、不過俾人偷左好耐。

各位好  新手黎報到  我都試過有人偷我QQ用仲同D網友吹水  所以最好久不久就轉密碼

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-11-24 11:28 發表 查看引用來源
你朋友是不是經常在網吧上網??有沒有去一些不知名網站下載MP3??:smile_44: :smile_44:
如果唔想比人偷QQ就要設密碼保護,或是做QQ會員,QQ行,甘就萬無一失了,我用了NNN年都無比人偷過:smile_40: :smile_40:  
我的都是,可是我最近申请的一个好,比较好记的,但是没有怎么用过,就在上个月给偷去了!不过我就没有加密保护。我现在这个也因为乱写出生日期和资料,也不能加密,也许迟点都要做会员了。 捕获就是觉得要花钱,真的不值得!

引用:
原帖由 New-Guy 於 2008-11-27 05:26 PM 發表 查看引用來源

我的都是,可是我最近申请的一个好,比较好记的,但是没有怎么用过,就在上个月给偷去了!不过我就没有加密保护。我现在这 ...
我用左9年QQ,現在用QQ行...甘多年來是兩個QQ囡囡幫我付的,每月2蚊
我就每個月醒佢兩Q錢債肉償:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-11-27 18:37 發表 查看引用來源

我用左9年QQ,現在用QQ行...甘多年來是兩個QQ囡囡幫我付的,每月2蚊
我就每個月醒佢兩Q錢債肉償:smile_30: :smile_30:  
龍兄係教主級....吾等小輩望塵莫及...

前往最後回覆