大河道湧Tsuen足

收藏  |  訂閱
34  9.8k

引用:
原帖由 Iambadboy 於 2008-12-2 10:31 AM 發表 查看引用來源
哈哈.......
終於攪掂.:smile_30:
自己打左  甘慳左D足錢.....

引用:
原帖由 comeonbb 於 2008-12-2 12:47 PM 發表 查看引用來源

終於攪掂乜?
原本只是扮野, 不做不做終於做, 仲不知幾熟手.

正骨,未9嗡啦.:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 vandamm 於 2008-12-2 12:46 PM 發表 查看引用來源
答案係因人而異,因女而異,因客而異。係女與客之間的關係,唔係間場嘅基本政策,唔好當老逢。有人嚐到甜頭,都唔應該開名。
c hing 所言極對,不應該開名!:smile_44:
我們現在吃得飽、穿得暖,有閒錢走去按摩。
而她們為什麼要背負世人眼光為我們這些賤男人服務呢? 相信是我們無法體會到的經濟壓力吧! 況且這些手作仔功夫,都可以說是按摩的一部份,和按身體其他部份沒分別,只是這種按摩生理上會令人出火而已!
所以我們這些賤男人享受了她們的服務後,為何還要開名去說她們,為她們加添壓力呢?

記得讀書時讀過一頁聖經故事,世人要用石頭把一個女子擲死,耶穌上前說,你們當中,誰沒有曾犯過錯,就拿起石頭擲死她吧,結果,拿著石頭的眾人全把石頭放下。

愛與恕,令世界更美好!

引用:
原帖由 vandamm 於 2008-12-2 12:46 PM 發表 查看引用來源
答案係因人而異,因女而異,因客而異。係女與客之間的關係,唔係間場嘅基本政策,唔好當老逢。有人嚐到甜頭,都唔應該開名。
幾個名同一個人作嘢vandamm/vader 1964同一人:smile_39:

引用:
原帖由 Vader_1964 於 2008-12-3 10:03 AM 發表 查看引用來源

c hing 所言極對,不應該開名!:smile_44:
我們現在吃得飽、穿得暖,有閒錢走去按摩。
而她們為什麼要背負世人眼光為我們這些賤男人服務呢? 相信是我們無法體會到的經濟壓力吧! 況且這些手作仔功夫,都可以 ...
估唔到出POS丅,同都走去老作人揸

莫非 leekei & ak72 又係同一人?

我不是 vandamm.
我是黑武士 Vader, 編號1964

回覆 1# 的帖子

系呀!系呀!

引用:
原帖由 vandamm 於 2008-12-5 01:02 PM 發表 查看引用來源
莫非 leekei & ak72 又係同一人?
回post既時間露咗餡!!

前往最後回覆