上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(11)-強姦feel後入+勁啜陰核

收藏  |  訂閱
187  14.3k

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2008-11-22 05:44 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: . . .你隻衰豬丫..  趕我去成徵玩.. :smile_30:
我邊有呀~你曲解我意思喎......

引用:
原帖由 apple724 於 2008-11-22 05:46 PM 發表 查看引用來源
    支持吓先:smile_47: :smile_47:
apple姐姐多謝支持呀!!你係咪都有同情人聯絡開架??

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2008-11-22 05:54 PM 發表 查看引用來源

hihi~~    
我而家都向公司.. d 阿sir 走哂先上到黎 ~ 不過差唔多走人lu~ 出去 shopping ~~
恭喜你...走得.....................我忙到而家先上到黎:smile_19: :smile_19: ..........咁88嘞.......下次傾

引用:
原帖由 bcm 於 2008-11-22 17:57 發表 查看引用來源

我邊有呀~你曲解我意思喎......
做咩咁認真既你.. 你唔係唔知我同你吹水呀.. 你叫我搵野食嘛... 衰豬 ~~ :smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-11-22 05:58 PM 發表 查看引用來源

apple姐姐多謝支持呀!!你係咪都有同情人聯絡開架??
一時時啦!!!!!

引用:
原帖由 apple724 於 2008-11-22 17:59 發表 查看引用來源
     恭喜你...走得.....................我忙到而家先上到黎:smile_19: :smile_19: ..........咁88嘞.......下次傾
我都係上左黎.. 15 mins 咋.. 仲幾日冇上添.. :smile_19:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2008-11-22 05:59 PM 發表 查看引用來源

做咩咁認真既你.. 你唔係唔知我同你吹水呀.. 你叫我搵野食嘛... 衰豬 ~~ :smile_30:
我份人咩野都認真架
咁你話肚仔餓梗係要搵人攪掂啦.....唔係唔通由佢餓死咩??

引用:
原帖由 bcm 於 2008-11-22 18:00 發表 查看引用來源

我份人咩野都認真架
咁你話肚仔餓梗係要搵人攪掂啦.....唔係唔通由佢餓死咩??
我餓死左好耐啦.. . :smile_19:   < 你睇吓 .. 變番青色. . .  :smile_30:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2008-11-22 06:00 PM 發表 查看引用來源

我都係上左黎.. 15 mins 咋.. 仲幾日冇上添.. :smile_19:
咁唔好走啦

引用:
原帖由 apple724 於 2008-11-22 18:06 發表 查看引用來源
   咁唔好走啦
搭半 走~  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆