上一頁下一頁
發新話題

大家記得我嗎?出街完玩具分享~~~~

收藏  |  訂閱
246  26.9k

引用:
原帖由 garypigpig 於 2008-11-22 03:55 PM 發表 嘩~~你終於都返黎喇?等你好耐喇
有冇等到弟弟都長左先???!!

幾時同我補習呀:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-11-22 03:54 PM 發表 查看引用來源
 又好喎~~~~介紹得詳細d喎~~~~
妳要幾詳細先~~~??妳講D topic出黎........盡力答曬妳又點話~~~:smile_46:

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-11-22 04:01 PM 發表

真系好正……不過如果粗d長d會更好~~~~:smile_35:

男友話…如果可以accept肛交既……有隻條尾好長架……可以插埋後面架~~~ 
仲可以按摩埋後面咁正架 ...
一定好貴喇

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-11-22 04:05 PM 發表 查看引用來源

仲可以按摩埋後面咁正架 ...
一定好貴喇
佢bf個勢都有D錢~~玩得開心既....貴貴都唔怕啦~~~又唔係用一次既!!
做咩呀~~~傻妹又想養返隻蝴蝶仔呀??

引用:
原帖由 lung_J1986 於 2008-11-22 04:03 PM 發表 妳要幾詳細先~~~??妳講D topic出黎........盡力答曬妳又點話~~~:smile_46:
age...... 同幾多個女仔做過……
最中意女仔邊part........
弟弟 size........等等啦~~~~:smile_35:

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-11-22 16:10 發表 查看引用來源
age...... 同幾多個女仔做過……
弟弟 size........等等啦~~~~:smile_35:
睇完你post都硬哂啦
介紹呢d pm你得唔得呀
heeeeeeeeeeeeeeeee

引用:
原帖由 lung_J1986 於 2008-11-22 04:08 PM 發表

佢bf個勢都有D錢~~玩得開心既....貴貴都唔怕啦~~~又唔係用一次既!!
做咩呀~~~傻妹又想養返隻蝴蝶仔呀??
聽落好似好好玩咁嘛 .......

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-11-22 04:10 PM 發表
age...... 同幾多個女仔做過……
相呢...都未問佢拎相

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-11-22 04:05 PM 發表 仲可以按摩埋後面咁正架 ...一定好貴喇
我唔得攪後面…… 所以男友冇買果隻……
貴…… 好似都成$400-500架~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆