上一頁下一頁
發新話題

你地中意大pat pat 的女人嗎?

收藏  |  訂閱
196  6.5k

引用:
原帖由 bcm 於 2008-11-21 10:00 PM 發表 查看引用來源
我就係知呢樣野,咪自卑囉.....:smile_13:
你覺得肛交痛唔痛呀 ?

引用:
原帖由 bcm 於 2008-11-21 10:00 PM 發表 查看引用來源

我就係知呢樣野,咪自卑囉.....:smile_13:
咁又唔洗嘅,呢樣唔得咪技術撘夠囉!我死唔信佢一招到尾:smile_34: 你用多幾招嚟攪死佢等佢無聲出

引用:
原帖由 bcm 於 2008-11-21 09:59 PM 發表

我滿足.....只是聽得多佢話我PAT唔夠大,佢又成日強調自已鐘意大籮,
個心唔多唔少都有唔舒服架麻=.=
:smile_42::smile_42: 始終講句 ''都係平均好d ar'' .....Pat 大行路好辛苦 ga :smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-11-21 10:01 PM 發表 查看引用來源

能夠(身型比例配合) 妳已經很好喔!!!

其實愛一個人唔咪只在乎對方嘅肉體嘅........

patpat大又如何?? 也不一定好小的:smile_47:
lip兄講得啱,佢鐘意你唔係你個身材,係你成個人:smile_38:

引用:
原帖由 hhchanhh 於 2008-11-21 09:13 PM 發表 查看引用來源
以前我只like 大波女人, 但現在我的女友個pat 好圓, 好大, 好多肉.  我成日望見她pat pat 就扯旗, 我地都扑個野, 但我好想同她肛交, 但又開唔到口.  有無橋教吓我點泵她肛交呢? 她大我好多年 (29歲:40歲), 成日 ...
我想問個 pat pat 大到乜程度? 36吋以上?? :smile_41:

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-11-21 10:01 PM 發表 查看引用來源

能夠(身型比例配合) 妳已經很好喔!!!

其實愛一個人唔咪只在乎對方嘅肉體嘅........

patpat大又如何?? 也不一定好小的:smile_47:
PATPAT大視覺效果震撼D~我好記得佢講過呢句說話.
唔係話佢唔愛我,佢都讚過我除左PAT唔大之外樣樣都幾好.
我籮唔細,唔大,34寸度掛,有小小肉小小圓果種囉

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-11-21 10:03 PM 發表 查看引用來源

咁又唔洗嘅,呢樣唔得咪技術撘夠囉!我死唔信佢一招到尾:smile_34: 你用多幾招嚟攪死佢等佢無聲出
我成日駛盡混身解數ga la
唔通為左個籮問題同佢嘈咩??
最多聽完自己心up下咁囉,鬼叫"籮不如人"咩

引用:
原帖由 tonywong1127 於 2008-11-21 10:02 PM 發表 查看引用來源

你覺得肛交痛唔痛呀 ?
夠潤滑就唔會痛架啦:smile_47:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-11-21 10:06 PM 發表 查看引用來源

lip兄講得啱,佢鐘意你唔係你個身材,係你成個人:smile_38:
不過籮大在佢心中應該佔頗重位置=.=

佢鐘意我都對我好~放心

ok i like it!:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆