上一頁下一頁
發新話題

K房DJ費

收藏  |  訂閱
93  6.3k

引用:
原帖由 denis789 於 2008-11-17 02:49 PM 發表 查看引用來源
係一個大概四張O野O既阿嬋!老作就以後冇西吊!
我就未試過係第X大道見過阿嬋DJ勒:smile_42:

引用:
原帖由 denis789 於 2008-11-17 02:49 PM 發表 查看引用來源
係一個大概四張O野O既阿嬋!老作就以後冇西吊!
唔係咁大鍋呀四張幾DJ:smile_45:你係老闆都唔請啦:smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 工兵團長 於 2008-11-17 12:35 PM 發表 查看引用來源

天上人間連服務員都要小費呀:smile_42::smile_42:
ching 佢地系行酒店night-club服務,但做唔做到呢個服務態度就自己比分啦 :smile_30: :smile_30: :smile_30:

回覆 22# 的帖子

雖然化左妝,睇得出(外貌用DODO姐做比O俞),O吾信可以去試試!

好多場都要,最好問清楚

可以要求不要DJ的,我次次都會叫不要,no problem,有D場仲有D叫DJ公主tim,
小費300元:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 Moussa 於 2008-11-17 12:21 PM 發表 查看引用來源
ching 你不能這樣說:smile_39:
x2:smile_38:

those are the salary of the DJ la..

this place is my main place. I know lot of DJ there and playing with them with good fun.. I think it worth to pay the DJ fee.

or you can say that the fruit plate is not necessary but they still charge you la...

引用:
原帖由 denis789 於 2008-11-17 12:18 PM 發表 查看引用來源
好耐冇上去玩,禮拜6同fd去左沙咀第X大道,開房時問左各項收費計法,但係埋單時多左樣DJ費,所謂DJ費就係有一個阿禪幫你jump酒,清理下O卑酒樽,收費最少一舊水,侍應變DJ掠水,各位CHING點睇?
你講開又真係角得唔合理,但間間都係甘架喇!最緊要弟張單有無收DJ費,唔好另外再比都唔知!   

THANKS YOUR REPORT !!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆