上一頁下一頁
發新話題

軟到入唔到...

收藏  |  訂閱
83  10.4k

引用:
原帖由 thalya 於 2008-11-14 04:01 PM 發表 查看引用來源

10次有4-5次都係咁啦...
已經次次都唔帶袋 (因為我有食住藥)
試過有次好硬, 一拎個袋出唻放落去已經軟哂............
咁佢可能真係有問題

回覆 15# 的帖子

飲酒會影響性能力:smile_38:

引用:
原帖由 thalya 於 2008-11-14 04:01 PM 發表

試過有次好硬, 一拎個袋出唻放落去已經軟哂............
幫佢keep住用口,趁唔為意就一嘢坐上去……:smile_47:

引用:
原帖由 thalya 於 2008-11-14 03:59 PM 發表 查看引用來源

有次大家都飲左酒, 佢完全起唔到, 佢話佢飲酒之後會係咁喎...
果次我有幫佢用口的, 不過攪左好耐都一d反應都冇, 嬲嬲地瞓覺好過...
咁大獲起唔到頭

弊在唔飲酒都唔係次次得呢.....
佢好多次都去到門口就軟...........

究竟有冇辦法幫到佢呢:smile_41:

引用:
原帖由 thalya 於 2008-11-14 04:01 PM 發表

我BF 試過臨入, 戴埋袋話好急尿! 要去peepee !
頂佢個肺.... 乜X FEEL都冇晒=..=
痾完又軟鬼晒...... 但我已經濕晒........ :')
我發脾氣著番D衫玩電腦唔理佢
真係嬲都爆炸

為左確認個問題係佢定係你. 唯有叫佢同第二個女人做睇下有冇咁既情況

可能妳男友平日做野好捲,
或做時唔專心

妳一覺得佢軟就擔番硬佢
如事者應該入到啩

會會係佢有心理壓力呀??
例如覺得婚前性行為係大眾 or驚扑完就有BB之類呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆