上一頁下一頁
發新話題

《飲酒俱樂部現徵會員》

收藏  |  訂閱
759  4.8k

引用:
原帖由 天下第一俊男 於 2008-11-9 10:50 PM 發表 查看引用來源

十一月食狗公岩晒:smile_47: :smile_47:
周街都有狗公啦

引用:
原帖由 奸妃 於 2008-11-9 22:49 發表 查看引用來源

頂...做咩張我個名縮細呀
妳係低級會員個名點可以大過我
再嘈改返做妳之前d名:smile_30:
我等呢個機會好耐:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 天下第一俊男 於 2008-11-9 10:53 PM 發表 查看引用來源

妳係低級會員個名點可以大過我
再嘈改返做妳之前d名:smile_30:
我等呢個機會好耐:smile_30: :smile_30:
:smile_30: 山水有相逢..你改我..我咪下次改返你囉:smile_30:

引用:
原帖由 奸妃 於 2008-11-9 22:56 發表 查看引用來源

:smile_30: 山水有相逢..你改我..我咪下次改返你囉:smile_30:
我唔會係人背後做d咁事:smile_34:
不過妳依家係度就...........:smile_30:
對我好d呀:smile_34: 知冇:smile_34:

引用:
原帖由 天下第一俊男 於 2008-11-9 10:58 PM 發表 查看引用來源

我唔會係人背後做d咁事:smile_34:
不過妳依家係度就...........:smile_30:
對我好d呀:smile_34: 知冇:smile_34:
ok...你小心D...我總有機會報仇...使驚你:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 奸妃 於 2008-11-9 22:59 發表 查看引用來源

ok...你小心D...我總有機會報仇...使驚你:smile_34: :smile_34:
有冇煮定飯我吃:smile_34: :smile_34:
聽日煲定水食妳隻三六:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 天下第一俊男 於 2008-11-9 11:01 PM 發表 查看引用來源

有冇煮定飯我吃:smile_34: :smile_34:
聽日煲定水食妳隻三六:smile_30: :smile_30:
蕉就有得你食....:smile_45:
你睇D人俾你個衰樣嚇走晒喇:smile_34:

又返嚟喇

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2008-11-9 23:04 發表 查看引用來源
又返嚟喇
狗狗:smile_47: 好味呀:smile_47: :smile_47:

三笑做乜比人禁言:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆