上一頁下一頁
發新話題

cp 2日1夜盡興行程

收藏  |  訂閱
72  3.2k

引用:
原帖由 臭陳 於 2008-11-3 05:01 PM 發表 查看引用來源

我後生時真係跟過差不多ge plan,2日1夜6q.
之後兩個禮拜冇貨買:smile_19:
無可能兩個禮拜 呃人:')
我後生時,有個衰仔做消防
我地研究一晚七or 晚晚一

7-11Q搵命博

引用:
原帖由 臭陳 於 2008-11-3 16:38 發表 查看引用來源
啱啱係問發區答左個c hing,見行程唔錯,post出黎俾大家參考下

首先12:00到cp,去個邪足(1q),15:00食牛鞭火鍋補足精力 ,
16:00 check-in之後搵倉女,17:00返溫馨(1-2q):smile_47: ,
19:00放生倉 ...
嘩住. 精盡人亡喎
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 臭陳 於 2008-11-3 17:01 發表 查看引用來源

我後生時真係跟過差不多ge plan,2日1夜6q.
之後兩個禮拜冇貨買:smile_19:
咁我上年同條女去渡假屋 2 日 1 夜 前後都執左七劑...................
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

哈哈哈!!!佩服
小弟兩日最多大約4Q
慳好多:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 jjj789 於 2008-11-3 05:43 PM 發表 查看引用來源
哈哈哈!!!佩服
小弟兩日最多大約4Q
慳好多:smile_47: :smile_47: :smile_47:
小弟7曰最多2Q:smile_27:

頂!11q!其實係咪去左打?波?!

師兄~~可以你11哥嗎??? <講笑咋>

引用:
原帖由 臭陳 於 2008-11-3 04:38 PM 發表 查看引用來源
啱啱係問發區答左個c hing,見行程唔錯,post出黎俾大家參考下

首先12:00到cp,去個邪足(1q),15:00食牛鞭火鍋補足精力 ,
16:00 check-in之後搵倉女,17:00返溫馨(1-2q):smile_47: ,
19:00放生倉 ...
咁屌得嘰~C 兄:smile_47: :smile_47:

呢個行程唔錯.................不過都幾難搵腳:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆