上一頁下一頁
發新話題

失戀奇遇

收藏  |  訂閱
58  6.4k

請問兄弟邊個海旁咁好坐啊!!!
哈哈~~~

here is the island

many place for all of us !!   :smile_30:   :smile_30:

我得閒又去坐坐先~~~:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 nihilist08 於 2008-10-30 11:33 發表 查看引用來源

last night囉.....:smile_30:
無言中............

恭喜你有狂歡的一個失戀夜晚

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-30 11:40 AM 發表 查看引用來源

無言中............
無聲彷有聲??:smile_44:

引用:
原帖由 nihilist08 於 2008-10-30 11:32 AM 發表 查看引用來源

多謝!!係...我都俾人傷害過好幾次...女友有過第3者我又做過人第3者...
我唔明D人點解可以咁傷害自已愛既人...
我一定唔會咁!
有時唔好以為未拍過拖既人先會純情專一D, 相反有時經歷多既人一樣可以專一到你唔信,仲要咩引誘都埋唔到身,但外表依然係萬人迷。

身邊唔少靚仔靚女都係禁,所以靚唔一定花弗。

因為失過痛過,所以知道要珍惜。

引用:
原帖由 nihilist08 於 2008-10-30 11:45 發表 查看引用來源

無聲彷有聲??:smile_44:
希望你到時update ..

你地的過程及 結果啦...:smile_35: :smile_35:

雖然好電影情節feel,  不過.....都恭喜你先, 版主

小心

引用:
原帖由 nihilist08 於 2008-10-30 10:38 AM 發表 查看引用來源
話說小弟呢排失戀,前一晚走左去海旁吹風散心。係我旁邊有個女仔又坐左埋我身邊一個身位左右。個女仔眼大大個樣同身材都幾靚,坐左半個鐘佢就開始眼濕濕咁,我就俾左張tissue佢,問佢有乜心事。同佢傾開發覺願來大家 ...
小心!d d 叫「水泡」!大家都唔開心,又想有人陪下!咁咪發生左一段新戀情囉!
咁有個新開始總好過冇!不過,都係小心d ,睇清楚啦!
我都聽日講過,同一個拍左好多年ga 散左!同第二個一齊,唔洗一年就結婚!但結果就緊係一半半啦!
so..............
點都恭喜你!
(我都得閒去海邊散下心先,唔知有冇你咁好彩呢?:smile_44: )

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆