08/11 傻豹笫一年! 亦係第一年在D台生日PaRtY @ 沙咀某高級karaoke場 詳情請睇P.1

收藏  |  訂閱
27  3.9k

想去,但係星期六會唔會多人

暫時已有9人報名了........:smile_04:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-10-28 11:18 PM 發表
祝舉辦成功...記得影相呀...返嚟記得出報告...:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
點解呢句甘熟既?

生日快樂,去唔到都支持下
預祝今個禮拜攪團完滿成功,大家開開心心 !!

引用:
原帖由 Wish_Wing 於 2008-10-28 10:59 PM 發表
08/11 傻豹笫一年! 亦係第一年在D台生日PaRtY @ 沙咀某高級karaoke場 詳情請睇P.1
11月8日星期六沙咀淫k團:smile_04:
地點: 沙咀某k場:smile_04:
時間: 星期6晚20:00開場, 玩到幾點大家話事:smile_04:
酒水: 300人仔,任飲!:smile_04:
宗旨: 旨在識多D 朋友一齊去HAPPY:smile_04:
囡囡:行 ...
咩......咀......咀.......有高級karaoke場咩????????

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-11-4 08:40 AM 發表 查看引用來源

咩......咀......咀.......有高級karaoke場咩????????
暫時已有16人報名了........:smile_04:

引用:
原帖由 Wish_Wing 於 2008-10-28 10:59 PM 發表 查看引用來源
11月8日星期六沙咀淫k團:smile_04:
地點: 沙咀某k場:smile_04:
時間: 星期6晚20:00開場, 玩到幾點大家話事:smile_04:
酒水: 300人仔,任飲!:smile_04:
宗旨: 旨在識多D 朋友一齊去HAPPY:smile_04:
囡囡:行 ...
沙咀某高級karaoke場:smile_41:
我今晚去中下級場:smile_44:

慶祝龍隱 Dragonor
成為見習版主一個半月
暨 等升版主:smile_44:

暨 紅酒會友:smile_44:  
暨 尋找野味:smile_44:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-11-4 08:40 AM 發表 查看引用來源

最高....8樓或者山上果間:smile_30: :smile_30:

前往最後回覆