水立FONG...................no good

收藏  |  訂閱
31  3.0k

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-27 01:57 PM 發表 查看引用來源
支持下先,師兄甘貴既地方都去既

好野,呢位老細大把錢,飯堂上市有望:smile_30: :smile_30:
無法啦 d fd 叫到, 咪試下羅, 近搭火車

引用:
原帖由 Tami^^ 於 2008-10-27 02:22 PM 發表 查看引用來源
無野玩 就 No good..........:smile_45: :smile_45:
呢期有喎, 話sell咩卷, 你肯買佢就得你 hand.........:smile_34:

引用:
原帖由 csmTensho 於 2008-10-27 02:23 PM 發表 查看引用來源
即買即用咁好:smile_14:
係喎, 100 %堅,

yes, yes, yes

多謝水立fong報告

:smile_27: :smile_27: 俾人咁彈, 都怕唔使去囉....

引用:
原帖由 simonhing99 於 2008-10-28 03:16 AM 發表 查看引用來源
:smile_27: :smile_27: 俾人咁彈, 都怕唔使去囉....
但呢期可以喎, 即用套票, 埋單都係百零蚊, SN + hand job:smile_34:

引用:
原帖由 alone711 於 2008-10-27 01:55 PM 發表 查看引用來源
重有,而家佢地d骨女要sell套票,每人要推10張.
我個 fd 上次比條女sell佢,佢話如果肯幫佢 hand job就買,
咁又比我個 fd 得手喎, 佢買2張, $150 x 2, 但埋單時就可拎出黎用.
減返條數, 又ok喎.......:smile_47:
其他果D太貴﹐呢招幾好﹐
有機會試試.....!!! :smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 alone711 於 2008-10-28 03:09 AM 發表 查看引用來源

呢期有喎, 話sell咩卷, 你肯買佢就得你 hand.........:smile_34:
正窩﹐有無亮no 介紹.....!!! :smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 alone711 於 2008-10-28 03:09 AM 發表 查看引用來源

Sorry 系我打漏字
我意思系 無野玩 你就話個場..........no good 啊 :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 BEAR9394 於 2008-10-27 04:22 PM 發表 查看引用來源
我啤啤熊上星期弟一次去呢间野,
七點半入埸,
沖涼间--无門亦條條...私忍度皇室(勝)
沖涼液--飄柔(假野), logo 和HK唔同
池,干濕齊.
休息廳,見到几件按肩的女女,,高,瘦,平,樣可以(逗留一 ...
聽你咁講法真係可以慳番、唔使去  :smile_39:

前往最後回覆