上一頁下一頁
發新話題

廣州掃黄時

收藏  |  訂閱
68  5.6k

:smile_35: 廣州掃黄師兄小心嚴打.快要做野 !
                    thanks report   :smile_47:

引用:
原帖由 alexc28 於 2008-10-26 05:58 PM 發表 查看引用來源
:smile_35: 廣州掃黄師兄小心嚴打.快要做野 !
                    thanks report   :smile_47:
有個別地方係吾會嚴打架:smile_42:

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2008-10-26 08:15 PM 發表 查看引用來源

有個別地方係吾會嚴打架:smile_42:
例如?:smile_13:

廣州都掃呀! :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-26 09:44 PM 發表 查看引用來源
廣州都掃呀! :smile_39: :smile_39:  
之前試過特擊但係部份場安全架:smile_38:

多謝ching廣州戰地實況報告:smile_34:

引用:
原帖由 canon123 於 2008-10-26 11:51 PM 發表 查看引用來源
多謝ching廣州戰地實況報告:smile_34:
幾乎每次掃都係咁樣:smile_38:

回覆 1# 的帖子

非常好,thank you, c hing

多謝天魔兄提點 ...
我祇知到依家廣州公安主力係掃毒 .. 今晚電視已經有講啦... 前幾天我都係覆 d 師兄 既post 裹面 講出這點 ..
至於 三元里 果邊 ... 唉  !!! 真係少去為妙啦   就算無公安都有其他危險野 啦
點解咁講呢  ... 因為我其中一個壞朋友仔正是 做公安的
跟佢去果夜 , 一定 無 行動

回覆 1# 的帖子

特擊掃黄....好驚喎.....:smile_29:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆