上一頁下一頁
發新話題

有乜野方法可以令自己既持久D??

收藏  |  訂閱
45  2.6k

引用:
原帖由 hkgary_g 於 2008-10-20 07:27 AM 發表 查看引用來源

或者少林寺學架呢..:smile_30:
鐵沙j~~:smile_30:

引用:
原帖由 dream.pso 於 2008-10-20 03:07 AM 發表 查看引用來源

傻妹~偉哥係幫助勃起唔係增強持久力鮁 :smile_38:
個人係咪叫佢搵人個叫呀偉既人去教路呀?

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-10-20 03:32 AM 發表 查看引用來源

:smile_14:  𠗐...原來勃起同強持久力唔同既咩 :smile_13:
剛剛仲大大聲講添..好瘀呀...:smile_29:
唔瘀.. 咁先顯出女仔 介乎無知同得意既一面.. 令人更想..  . :smile_47:   攬住你慢慢解釋..

before you shoot, slow down...and make the feeling get away a while 1st, and then move faster again:smile_46:

反而我想問, 女仔點樣可以耐d?

高潮來完會全身軟哂, 個腦一片空白之餘, 仲點搖點玩狗仔式~~~~:smile_35:

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2008-10-22 09:49 AM 發表 查看引用來源
反而我想問, 女仔點樣可以耐d?

高潮來完會全身軟哂, 個腦一片空白之餘, 仲點搖點玩狗仔式~~~~:smile_35:
女人要再黎高潮都唔使回氣..唔同男人嘛..男戈人射完細佬點都會軟一陣....咁妳要咁持久做咩..??

引用:
原帖由 GOFK 於 2008-10-22 10:15 AM 發表 查看引用來源

女人要再黎高潮都唔使回氣..唔同男人嘛..男戈人射完細佬點都會軟一陣....咁妳要咁持久做咩..??
誰說女人高潮來不用回氣, 我真係會頂唔順就要抖抖。 尤其連續抽插一段間, 我係會想推開個男人停一停, 但當然最後推唔開, 因為男人做愛是真係可以好大力。

另外, 我覺得做愛真係好舒服, 我想享受耐d丫~~~

叫妳條仔唔好插咁急囉....插一陣就打下車輪...慢慢插,....每下插深d...:smile_46:

你都好有經驗喔~~~不過如果叫得停佢, 就唔使推開佢啦~~

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2008-10-22 10:20 AM 發表 查看引用來源

誰說女人高潮來不用回氣, 我真係會頂唔順就要抖抖。 尤其連續抽插一段間, 我係會想推開個男人停一停, 但當然最後推唔開, 因為男人做愛是真係可以好大力。

另外, 我覺得做愛真係好舒服, 我想享受耐d丫~~~
反而我覺得,診條女高潮來既時候,勁插仲好噃:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆