上一頁下一頁
發新話題

**真係好想好想...

收藏  |  訂閱
794  15.3k

引用:
原帖由 dream.pso 於 2008-10-19 04:50 AM 發表

妳打google果d打"夜王"就搵到架喇!
:smile_40: THANK YOU你唷~:smile_40:
你睇左架喇???

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:50 AM 發表 查看引用來源
我DOWN GE原因唔係因為自身GE問題...
係因為屋企...:smile_39:
估唔到一個我對左咁多年GE人會一次又一次做D 咁GE野...
仲要一次比一次"杰"...:smile_22:
哦...咁...家人...真係冇計啦....希望你可以開心d 啦....
你而家吾開心訓吾著??

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:52 AM 發表 查看引用來源
:smile_40: THANK YOU你唷~:smile_40:
你睇左架喇???
漫畫睇左,日劇未睇:smile_35:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:51 AM 發表 查看引用來源
:smile_30: 即使本身冇條件唔緊要~~
可以後天加工:smile_30: :smile_30: :smile_30:
要鍛煉~~:smile_22: 我要加油~ 你做我第一個客~

引用:
原帖由 smartboy169 於 2008-10-19 04:53 AM 發表

哦...咁...家人...真係冇計啦....希望你可以開心d 啦....
你而家吾開心訓吾著??
多謝關心€~^^
其實我好眼訓好眼訓..."
俾係平時一早訓左...
但今晚搞到點幾先返到屋企...
返到黎又俾屋企人刺激下...
搞到明明勁攰勁眼訓都好似訓唔著咁...
成個人呆呆制制得返個軀殼咁:smile_39:

引用:
原帖由 dream.pso 於 2008-10-19 04:53 AM 發表

漫畫睇左,日劇未睇:smile_35:
漫畫好唔好睇呀:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 smartboy169 於 2008-10-19 04:53 AM 發表

要鍛煉~~:smile_22: 我要加油~ 你做我第一個客~
:smile_30: 我對鴨仔好高要求個WO~:smile_30:

各位~"BABY要去試下訓下先~"
訓醒再同大家傾過啦~"
早抖LU~":smile_30:

$5000 , so cracy

香港都有鴨啦
男人梗係想做鴨啦, 又食又拎:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆