你會點做???(男女都入黎答下)

收藏  |  訂閱
34  2.0k

引用:
原帖由 M_G 於 2008-10-16 09:04 AM 發表
如果你ge另一半有日好坦白gum同你講~出面有個gf/bf,,,only for sex!!!
你會點做???純粹傾下討論下:smile_38:

曾經有個ex係gum樣同我講lor..真係O左嘴:smile_27:
當我問到有無對條女有無感情...
ex竟然答:好似 ...
可以同你講d咁講野佢鍾意你極都有限....
或者佢同你講嘅原因係佢想玩3p

引用:
原帖由 M_G 於 2008-10-16 10:04 PM 發表 查看引用來源
如果你ge另一半有日好坦白gum同你講~出面有個gf/bf,,,only for sex!!!
分手LAW..  佢咁坦白都係想咁姐

佢擺明想飛你,唔係點會咁傻

傻人一名/分手,叫他@%@%

引用:
原帖由 M_G 於 2008-10-16 10:04 PM 發表 查看引用來源

曾經有個ex係gum樣同我講lor..真係O左嘴:smile_27:
咁坦白,不過接受唔到

引用:

咁妳咪答佢, 好呀, 不過係 mfm 喎

佢依d連偷食唔抹咀斬唔係...

引用:
原帖由 ~加賀~ 於 2008-10-17 12:17 AM 發表 查看引用來源

定係佢地兩個扑野時比較夾d所以當時你ex揀左佢 :smile_13:
如果係gum ge話...唯有認命啦:smile_39: 哈哈!!!

引用:
原帖由 hkgary_g 於 2008-10-17 12:39 AM 發表 查看引用來源

可以同你講d咁講野佢鍾意你極都有限....
或者佢同你講嘅原因係佢想玩3p
之後我發現到ge女人陸續有黎:smile_27:

引用:
原帖由 rayoo_hk 於 2008-10-17 02:17 PM 發表 查看引用來源

咁妳咪答佢, 好呀, 不過係 mfm 喎
哈~this suggestion sounds gd"XD

前往最後回覆