上一頁下一頁
發新話題

大家接唔接受SP?

收藏  |  訂閱
110  2.5k

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 04:58 PM 發表 查看引用來源

我都怕會呀....但有時悶既時候就會MISS佢.....
係咁既話, 就真係唔好啦, 你同佢做多幾次, 到時你真係不能自拔呀, 只會越踩越深。

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-10-16 05:06 PM 發表 查看引用來源

係咁既話, 就真係唔好啦, 你同佢做多幾次, 到時你真係不能自拔呀, 只會越踩越深。
同意你咁講呀:smile_34:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2008-10-16 05:06 PM 發表 查看引用來源

咁你自己決定唔到?
我心思思又想...因為佢真係比到我個種刺激同興奮
但又覺得如果自己做SP...好似好咩咁?佢要性時先諗起我,我覺得自己既身份好似妓女咁.....你話係唔係丫?我有FD話我諗多左?大家開心咪算囉..

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:10 PM 發表 查看引用來源

但又覺得如果自己做SP...好似好咩咁?佢要性時先諗起我,我覺得自己既身份好似妓女咁.....你話係唔係丫?我有FD話我諗多左?大家開心咪算囉..
做妓女都有錢啦, 你冇錢架!!!

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-10-16 05:06 PM 發表 查看引用來源

其實我又幾肯定自己唔會愛上佢既...因為我地試過,真係唔係個種FEEL

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:10 PM 發表 查看引用來源

實際上係, 大家性起時先會諗起對方好d

開心咪得囉!唔駛俾咁多包袱自己

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-10-16 05:11 PM 發表 查看引用來源

做妓女都有錢啦, 你冇錢架!!!
我就係因為呢樣野過唔到自己個關囉....
但佢同我講"我同佢一齊大家都開心,開心咪OK囉"

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:11 PM 發表 查看引用來源

其實我又幾肯定自己唔會愛上佢既...因為我地試過,真係唔係個種FEEL
咁無愛都可以接受o既, 你諗多o左了

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:12 PM 發表 查看引用來源

我就係因為呢樣野過唔到自己個關囉....
但佢同我講"我同佢一齊大家都開心,開心咪OK囉"
我都試過講, 但係....都係唔得o既:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆