上一頁下一頁
發新話題

10月12日凌晨乘坐皇巴士所見

收藏  |  訂閱
175  9.6k

最同意樓主果句""完全唔覺得自己係人一樣(我諗無人無緣無故會大吵大鬧既)"":smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-10-13 11:28 AM 發表
我禽晚番黎車上都有一個,相信這類物種覆蓋範圍好廣了:smile_27:
都唔知係米細菌滋生一樣:smile_39:

見到呢d人都係避開少少好d

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-10-13 11:16 AM 發表 查看引用來源

我一早放棄左香港d新一代:smile_39: :smile_39:

順便一提我所見既現象,

d人唔知係咪成世未傾過計,  一定要係黃巴短短2-3分鐘車程,  將佢呢世人要講既講晒出黎,  仲要係用心同你分享甘,無論你坐邊個位,  ...
真係好認同
好多時都唔知點解...........
佢地驚死無人知佢地去邊道玩同去邊叫雞咁
大大聲係道係咁講.................:smile_39: :smile_39:

呢 D 死靚仔獱香港過關就巴巴閉, 獱大陸就粒水!  :smile_39:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-10-13 11:30 AM 發表 查看引用來源

第一:我唔會甘做;
第二:我亦唔見有你講既金毛中坑甘做;
第三: 我更唔見有光頭阿伯甘做;
所以唔係個個
抽SAMPLING既話,我諗80's既會佔大多數:smile_22:
見你講到興烚烚我都加把咀先~

金毛仔個個都知係點就費事講啦~

2 & 3你話你冇見過( 或者見到唔覺有問題), 咁就講返一兩單啦~

金毛中坑o係火車/皇崗巴上大聲( 起碼我隔左四五個人都聽得清楚)討論賽後報告唔止一次, 有時仲要認屎認屁話自己溝女點勁點叻, 雖則唔係靚仔先溝到女, 但如果你只係一個唔高偏肥樣醜ge 中坑, 我唔認為會有後生女對你"一見鍾情"啊, 識你唔夠兩日見過埋都唔同夠5個鍾就話"好愛你". 唔理你真痴定假傻, 吹水冇問題, 但唔好咁大聲仲要俾自己d fd 笑on 9....

啊伯ge 仲勁, 雖然我見唔算多, 但就早幾個星期朝早羅湖關返香港, 行我前面兩個啊伯, 其中一個點睇都過60, 仲o係度同另外個啊伯講自己有四個女朋友....:smile_19:  跟住講咩太耐之前我都唔記得lu....

冇文化冇數質係一個社會現像, 唔會突然o係某一個年齡層發生, 最經常係上樑不正下樑歪

唉,小部份架人士素質低者. 青年係血氣方剛. 腦信未生埋,係咁架啦

引用:
原帖由 Thorca 於 2008-10-13 12:04 PM 發表

見你講到興烚烚我都加把咀先~

金毛仔個個都知係點就費事講啦~

2 & 3你話你冇見過( 或者見到唔覺有問題), 咁就講返一兩單啦~

金毛中坑o係火車/皇崗巴上大聲( 起碼我隔左四五個人都聽得清楚)討論賽後報告 ...
你講既係吹雞喎:smile_14:
最重要係,我講果班人係完全無任何內容
只係大叫,起哄,基本上你唔會知道佢地做咩,佢地吠左甘耐,我剩係聽到佢地講過一句:不如叫有字頭既人出黎比我地玩下(中間刪晒果D XYZ字母)
可能你無CATCH UP我講D咩:smile_13:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-10-13 12:15 PM 發表 查看引用來源

你講既係吹雞喎:smile_14:
最重要係,我講果班人係完全無任何內容
只係大叫,起哄,基本上你唔會知道佢地做咩,佢地吠左甘耐,我剩係聽到佢地講過一句:不如叫有字頭既人出黎比我地玩下(中間刪晒果D XYZ ...
oh sorry 我可能真係get 錯你意思~:smile_35:

我以為你話佢地係講野大大聲內容又勁on 9咁.....

只係大叫....係咪high大左啊........

可能在他們心裏:smile_38: 只有這樣做:smile_38: 別人先覺得他們的存在:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆