有邊間成人用品商店係靚女sales負責架"??

收藏  |  訂閱
34  4.3k

荃灣 & 尖咀去親都係女sales~:smile_40:

引用:
原帖由 fotsafcd 於 2008-10-12 03:31 PM 發表 查看引用來源

尖咀果間有個都ok,不過應該都有30歲,有d老闆娘feel,長頭髮,sale野果時幾落咀頭
係尖咀邊到
我聽日即去!

引用:
原帖由 fotsafcd 於 2008-10-12 03:31 PM 發表 查看引用來源

尖咀果間有個都ok,不過應該都有30歲,有d老闆娘feel,長頭髮,sale野果時幾落咀頭
夜上海??? :smile_15:

引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-12 12:46 PM 發表 查看引用來源
我之前去開總統下面個間d sales ok架
有無靚仔男sales?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-10-15 12:43 PM 發表 查看引用來源
有無靚仔男sales?

呢個問題我都想知~~同個靚仔sales一齊研究研究!!!:smile_47:

引用:
原帖由 summer_babe 於 2008-10-15 12:54 發表 查看引用來源

呢個問題我都想知~~同個靚仔sales一齊研究研究!!!:smile_47:
你想叫人一齊玩ar~~~

引用:
原帖由 summer_babe 於 2008-10-15 12:54 PM 發表 查看引用來源

係都同靚女啦~:smile_03:

引用:
原帖由 summer_babe 於 2008-10-15 12:54 PM 發表 查看引用來源

尖東富豪有間...全部 男 SALES~~

希望你鐘意LA~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-12 01:20 PM 發表 查看引用來源

自從我同我ex散左之後我都冇去過呢d店啦所以唔知sorry:smile_35:
妳都要去???:smile_41:
有咩好買??? :smile_41:
去買捧捧???:smile_41:

灣仔188個場三樓有間, 不時都有個靚女Sale 在, 間中換了男Sales !

前往最後回覆