上一頁下一頁
發新話題

搵男朋友

收藏  |  訂閱
361  8.2k

引用:
原帖由 michaelcklam2 於 2008-10-10 20:48 發表 查看引用來源

真定假架??? 唔好比人有咁多幻想好喎!:smile_39:  可唔可以講黎聽下呀???
呃你仲咩喎../_______\"
其實睇你好唔好彩..
我個次揀左4個出黎見..有3個可以發展..
我同佢幾啱傾同有d feel..所以揀左佢..
我都無諗過傾1日msn..第2日見就拍拖..
可能呢d緣份..

個陣徵男朋友時識左個男網友..
佢今年係討論區識到女朋友..佢女朋友仲幾靚..
原來討論區都會搵到..

引用:
原帖由 arfishfishs 於 2008-10-10 08:55 PM 發表 查看引用來源

其實睇你好唔好彩..
可能呢d緣份..
:smile_14: 有無快左D呀.......:smile_41:
咁其餘果3個又傾左幾耐先見呢:smile_41:

點都好,恭喜你

5 知道我可 5 可以呢!!!

有緣份既話~~~pm我

引用:
原帖由 綠茶妹 於 2008-10-10 07:27 PM 發表 查看引用來源
我想搵男朋友
25歲至35歲,有穩定,正當職業.
我24歲.希望搵段長久既.
可以做朋友先.
另外,搵食既行遠點.
我喜歡紅茶館多D

引用:
原帖由 arfishfishs 於 2008-10-10 08:33 PM 發表 查看引用來源

唔係呀..我上年唔駛幾日就徵到男朋友..
而家拍左年半..仲好好..
如果你冇講大話的:smile_40: 我真心恭喜你

引用:
原帖由 綠茶妹 於 2008-10-10 07:27 PM 發表 查看引用來源
我想搵男朋友
25歲至35歲,有穩定,正當職業.
我24歲.希望搵段長久既.
可以做朋友先.
另外,搵食既行遠點.
咁仲要點咩條件先

引用:
原帖由 arfishfishs 於 2008-10-10 08:55 PM 發表 查看引用來源

其實睇你好唔好彩..
可能呢d緣份..
呢點好重要:smile_39:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2008-10-10 21:03 發表 查看引用來源

:smile_14: 有無快左D呀.......:smile_41:
咁其餘果3個又傾左幾耐先見呢:smile_41:

點都好,恭喜你
果3個傾左幾日出黎見..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆