上一頁下一頁
發新話題

沙灣唱k好左識左班師兄教路

收藏  |  訂閱
118  6.8k

引用:
原帖由 食煙佬 於 2008-10-8 01:31 AM 發表 查看引用來源

我講個d k房呀,有無最低消費? k房點收費?

你住酒店甘平既,我地個d賓館乍,短敘100,過夜150呀,

甘我地咪做左苯柒!
無最低消費,大啤28支,@人300-400

引用:
原帖由 食煙佬 於 2008-10-8 01:35 AM 發表 查看引用來源

你去邊間架,k房點收費?
金豐型!@人300-400 啤酒

咁好唔好玩先~~~~

引用:
原帖由 國際米蘭 於 2008-10-8 01:35 AM 發表
無最低消費,大啤28支,@人300-400
唔系嗎,房錢全免?

甘如果入房只系叫左二三枝啤酒,自己帶枝2公升七喜上去,甘咪比幾十元咪得?

甘果盤呢?

好似唔駛咁貴喎:smile_13:

C-Hing 你玩貴左啦!如果識媽咪房錢都係$60,
果次我3條友飲5打都係8佰幾人仔落樓,
不過大陸邊度都係第一次去無開媽咪,經理名都會比人當水魚湯,
金豐X D女係最貴行2,4,8...其它場只係行2,3,6,D女又唔掂仲以為去左餅場....
鬼咩全部公司女,其它場D街女仲正過佢...:smile_45: 我都無去好耐係lee排掃得遲利..鳳X無開...雷X又爆哂先貢上去...:smile_45:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-10-8 01:43 AM 發表
好似唔駛咁貴喎:smile_13:
師兄,甘一般點收費架?

回覆 24# 的帖子

果盤一定要,一百幾!自己帶唔得!c hing 唔好玩寸party!

引用:
原帖由 猿渡翼 於 2008-10-8 01:47 AM 發表 查看引用來源
C-Hing 你玩貴左啦!如果識媽咪房錢都係$60,
果次我3條友飲5打都係8佰幾人仔落樓,
不過大陸邊度都係第一次去無開媽咪,經理名都會比人當水魚湯,
金豐X D女係最貴行2,4,8...其它場只係行2,3,6,D女又唔掂仲以為去左餅 ...
女女唔係2,4,7,嗎?

引用:
原帖由 國際米蘭 於 2008-10-8 01:49 AM 發表
果盤一定要,一百幾!自己帶唔得!c hing 唔好玩寸party!
我唔系自己帶果盤呀,系帶枝七喜二公升乍,士多賣五元,k房又無呢d汽水叫.

甘即系只收果盤錢同啤酒錢,無其他收費啦?

服務員, DJ免費提供架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆