上一頁下一頁
發新話題

一年唔叫雞真係慳番唔少..

收藏  |  訂閱
111  7.3k

引用:
原帖由 2005aaa 於 2008-9-29 05:32 PM 發表 查看引用來源
其實經年累月咁玩,發覺自己錯失左好多時光,同埋金錢
有時真係十五十六繼唔繼續好,我好細個已經出黎玩
玩到而家,有時都幾感嘆,人地拍拖屌女友西我就要叫雞
唉..
想問下大家如果一年唔去玩,包括省港澳外省外國等
...
出埋家咪淨到大把錢囉:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 Doer 於 2008-9-29 06:09 PM 發表 查看引用來源
唔只一年唔叫會省得多...

你一年唔食飯,每餐只吃餅乾,水煮白菜;
一年盡量唔坐車,多行路;
一年唔買衫,著到爛先換;
一年唔唱K唔睇戲唔約朋友出街;

做齊以上,你一定省好多好多,會剩多好多錢........ ...
聽君一席話, 勝讀十年書! 我都成日咁同我D朋友講, 錢係拎黎駛o既!!! Good Point!

吾叫鸡,仲有咩人生乐趣呢?

引用:
原帖由 2005aaa 於 2008-9-29 05:36 PM 發表 查看引用來源

街上女孩聘聘婷婷、師兄腳步走走停停
我的說話你要聽聽、別與美媚糾纏不清

好矛盾下喎你都
C hing 唔好 踢爆得唔得 最憎≠不需要,無矛盾,提醒吓啫

你日日唔去街,都有好多钱架::smile_15:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-9-29 05:42 PM 發表 查看引用來源

我十分讚同.............

我都唔叫雞
Thank you Sir:smile_15:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-29 05:48 PM 發表 查看引用來源
最憎D最憎叫雞同叫雞D人D人:smile_30:  
我更加憎話最憎D最憎叫雞同叫雞DD果D人

回頭是岸啊師兄..

唔只一年唔叫會省得多...

引用:
原帖由 kei62101 於 2008-9-29 06:25 PM 發表 查看引用來源
ching, no method
一係切左條能距.一係去做和尚,應該慳唔少呀:smile_30:

講緊係好聽啦,唔叫雞拎d錢去進修分分鐘可以升職加人工tim,有幾多人做到丫

唔叫雞d錢咪又係駛係其他地方度:smile_45:

一係你供樓囉,到時個個月比幾千蚊銀行你就真係唔駛叫雞喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆