上一頁下一頁
發新話題

近日CP好多負面消息

收藏  |  訂閱
41  3.0k

引用:
原帖由 機師普 於 2008-9-27 04:28 PM 發表 查看引用來源

咁都唔明??咪就係多左呢班客,d場唔憂做,咪搞到愈來愈差囉:smile_38:
嘻嘻我當然明,所以上次條半島妹無著3哭泣著叫我比佢走...........

景然同我講佢系cp一路都系天光走。無比人罵過...........

引用:
原帖由 earth008 於 2008-9-27 04:34 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻我當然明,所以上次條半島妹無著3哭泣著叫我比佢走...........

景然同我講佢系cp一路都系天光走。無比人罵過...........
天光走,我通常都係比$500:smile_38:

引用:
原帖由 機師普 於 2008-9-27 04:28 PM 發表

咁都唔明??咪就係多左呢班客,d場唔憂做,咪搞到愈來愈差囉:smile_38:
同意,有可能係咁.

引用:
原帖由 機師普 於 2008-9-27 04:39 PM 發表 查看引用來源

天光走,我通常都係比$500:smile_38:
三點am匯美開房,五點幾已經少 2Q:smile_30: 點比得出手500,已經過夜

不過見條女光豬哭泣真系幾 touch......一滴一滴落在我身上,不過吾教訓吾得。:smile_42:

現在cp D女正係色放飛機,服務就不知所為:smile_39: :smile_39: :smile_39:

從前布吉(二線)都一樣有真有假自己衡量啦:smile_42:

引用:
原帖由 dickey555 於 2008-9-27 05:38 PM 發表 查看引用來源
現在cp D女正係色放飛機,服務就不知所為:smile_39: :smile_39: :smile_39:
同意,桃園女多,貨色ok,但服務就:smile_39: :smile_27: :smile_29: ,不知所謂

玩小D攞

星期5,,6,,,唔訂房都無房比你,,,點唱衰都咁多人去

c ching可能搞得太多團,D女以為自已貴能晒:smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆