上一頁下一頁
發新話題

friends be sex partners

收藏  |  訂閱
57  10.3k

咁娜姐會唔會鍾意咗D SP呢?

Hi!! Angie, it's Kathy and have a question weird wanna ask for, but hope u dun mind anyway.  You look gorgeous that what we knew, but why not tryin' find the one love, and a......Can't figure out why askin' sort of question, and know myself also did the same way like u.  (Just happened quite a long while!!)  Remember I did tried pushin' of someone over a decade, whose the guy I dun like, but unconsciously had a French kiss, and undressed me then.  Of course, we did nothin' at last.  Perhaps, I made not ready yet.........Maybe you got that one near by, but u just dun realize.  Know what.....findin' the one u love's as similar as goin' somewhere strange for exploring.  If u find that guy, he who must be the one u deserve to devote 'til the rest of ur life.  Dun know why sayin' thing like that, possibly I'm no longer young...... No matter what, u're the one I appreciate.  

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-27 12:16 PM 發表 查看引用來源

再招攬,我諗好快又被版主鎖版啦
不如你地講下有冇朋友做左sp經驗呢
我都想做下你的朋友WOR~HAHA
不過我都分享下我同FD 變SP 的經過~

記得幾年前~跟一個女性朋友開始熟了~但只是朋友的好感`
當時~我總覺得她是乖乖女~~最後才發覺~`她的性經驗不比我少了~
之後我們就經常有談性的話題了~
那個時候~我已很久沒有女友~~她也沒有男友~
有一天她上了我家探我~....不經意地給她撞到我的JJ~~~硬了~硬得很~!
於是....抱著她吻了起來~她沒有反抗~~還很配合~~
最後~上床了~

之後我們間一段時間也會搞一次~
大家可能是各取所需吧~~
不過~除了性~~她~真是一個很好的朋友~!

引用:
原帖由 american1234 於 2008-9-27 03:44 PM 發表 查看引用來源
Angela

朋友變sp就無啦
c 鐘變朋友就有
私鐘? 件事係點,講黎聽下
引用:
原帖由 blackberry 於 2008-9-28 11:54 AM 發表 查看引用來源

咁仲有冇 keep 住呢幾個 "sex partner" friends?

^^
仲keep住係friends,周不時出黎食飯,但佢地消費力都幾高,會就住我既,有時買支紅酒就上佢地屋企就過一個周末
引用:
原帖由 森巴6號 於 2008-9-28 12:16 PM 發表 查看引用來源
咁娜姐會唔會鍾意咗D SP呢?
朋友唔多唔少都會岩key地方先會就埋一齊既
唔,中意係有少少但唔會發展男女關係
引用:
原帖由 kathywonder 於 2008-9-28 08:21 PM 發表 查看引用來源
Hi!! Angie, it's Kathy and have a question weird wanna ask for, but hope u dun mind anyway.  You look gorgeous that what we knew, but why not tryin' find the one love, and a......Can't figure out why  ...
青春無敵,我心境還很年輕有無窮精力想見識這世界,有至愛唔係唔好,但始終有束縛
一日未厭倦,一日也喜愛這種生活模式,到百年歸老也不會後悔這段回憶,總好過結婚後偷食
引用:
原帖由 wolf484334 於 2008-9-29 12:14 AM 發表 查看引用來源

我都想做下你的朋友WOR~HAHA
不過我都分享下我同FD 變SP 的經過~

記得幾年前~跟一個女性朋友開始熟了~但只是朋友的好感`
當時~我總覺得她是乖乖女~~最後才發覺~`她的性經驗不比我少了~
之後我們就經常有談 ...
好有同感ar
尤其係相識多年朋友久別重逢最易發生關係,問有女友嗎,問有男友嗎
異性相吸便擦出火花,激情過後,仲維持好朋友,算係sp or ons or情慾代替品,連自己也搞不清楚

同朋友搞~對我嚟講真係無咩太大的感覺~!
只是有一份親切的感覺~~
要多做幾次~~大家都習慣了大家的身體~~那~大家才能得到最好的享受~!

引用:
原帖由 wolf484334 於 2008-9-29 08:51 PM 發表 查看引用來源
同朋友搞~對我嚟講真係無咩太大的感覺~!
只是有一份親切的感覺~~
要多做幾次~~大家都習慣了大家的身體~~那~大家才能得到最好的享受~!
絕對同意,我都有同感,支持支持

我都想和你做朋友啊

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-27 12:16 PM 發表 查看引用來源

再招攬,我諗好快又被版主鎖版啦
不如你地講下有冇朋友做左sp經驗呢
hehe~ 以上經驗值係 = 0

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-29 01:08 AM 發表 查看引用來源

私鐘? 件事係點,講黎聽下

仲keep住係friends,周不時出黎食飯,但佢地消費力都幾高,會就住我既,有時買支紅酒就上佢地屋企就過一個周末

朋友唔多唔少都會岩key地方先會就埋一齊既
唔,中意係有少 ...
咦 , 非常認同你的睇法 , :smile_46:
依家恨錯難返....

同fd做,做完後朋友關系有冇變質?
我都好多女fd,但我從來沒想過
我只會找sp

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆