上一頁下一頁
發新話題

傻仔一名....快d快黎吊醒我!!

收藏  |  訂閱
106  8.9k

上面的女常常都冇帶套做...我都見過好多快餐妹..為幾十蚊都唔帶套去做.
我有個老友..佢帶套出唔到..好多快餐妹都比佢內射..我就唔敢..係上面自己條女就試過.

有排都未夠班被人吊:smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27:

普通案件
她知道因為你們在那裡認識是沒有可能在一起

條女好大機會o係鄉下有老公!

引用:
原帖由 敬請自律2 於 2008-9-27 11:09 AM 發表 查看引用來源

有排都未夠班被人吊,睇完先講啦
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8136213&extra=page%3D1
嘩哈哈哈.真係俾人吊都要睇夠唔夠班...好o野.!!:smile_30:

唔帶套俾你吊唔代表係咩先得架.唔好玩啦.只要你出聲.上面有九成女都可以唔帶袋架啦..唔好咁天真啦.俾你中出就代表喜歡你啊?

引用:
原帖由 狂.八神 於 2008-9-27 11:50 AM 發表 查看引用來源
打真軍 買定棺材:smile_38:  
Agree
100%

大陸佬..係環保先鋒..唔鍾意用袋架!

推 推 推  !
               師兄囡囡九成老家有條老等佢.
                        你故事己玩完. 囡囡一家團在  !  :smile_35:
                      勿掛念       哈哈哈  !   

引用:
原帖由 縮水小王子 於 2008-9-27 11:03 AM 發表 查看引用來源
事發大約半年前,剛同一個女朋友分手之後....我就成為disco同歡場o既常客,
平時出入d場都搵到下食....不過我份人好怪,覺得比錢玩開心d...經朋友介紹就去左
下沙一個骨場玩,頭一兩次去都冇咪驚喜,直至我遇上(她).... ...
e+ D 人咁鐘意摟吊 ...
個囡囡算人品 Ok 喇, 又唔叫買野, 佢都估到一齊無好結果, 有個美好回憶就算咯 :smile_13::smile_13:

沉船多不長久.快則半年分手

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆