上一頁下一頁
發新話題

常平御X。。。依間野太白痴了。。。如果無必要我都唔Q再去

收藏  |  訂閱
85  5.0k

老屈呀!:smile_34:

多謝師兄報告
呢間唔使去

諾少失敗之作!:smile_42: :smile_42:

真係貼$$買難受!!

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-9-25 05:36 PM 發表 查看引用來源
諾少失敗之作!:smile_42: :smile_42:
咁你又錯= = 正骨唔錯的...係間野有問題...但係你應該都唔會去...去2次都無後生女同你按-.-
尋晚重要比人搞小諾少問洗唔洗堆油= = 一見到佢個樣...未搞....我要訓..呵呵

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-9-25 15:50 發表 查看引用來源
唔会去!:smile_30: :smile_30:
梗係唔去.....

引用:
原帖由 諾少~ 於 2008-9-25 05:51 PM 發表

咁你又錯= = 正骨唔錯的...係間野有問題...但係你應該都唔會去...去2次都無後生女同你按-.-
尋晚重要比人搞小諾少問洗唔洗堆油= = 一見到佢個樣...未搞....我要訓..呵呵
太远我都好少去!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

呢間野試業果陣我都有出過POST
仲比人話賣廣告

引用:
原帖由 諾少~ 於 2008-9-25 12:02 PM 發表 查看引用來源
重要唔止一次白痴野。。。去按腳話要收淨桑錢囉。。計下條數加加埋埋按你一個鍾要比成差唔多成100蚊。。有病定食懵左。。:smile_45: :smile_45: :smile_45:
...
甘你有冇沖涼先 , 如果按腳前有沖涼 , 但係你又唔按身 , 甘加收你淨桑錢都係好正常 !

:smile_41: :smile_41:

Thank you for your sharing !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆