最刺激ge做愛地點

收藏  |  訂閱
37  3.6k

引用:
原帖由 suetling 於 2008-9-23 10:17 AM 發表 查看引用來源
我就同ex係office做過,出面仲有看更係度
唔知大家試過係邊度做過係最刺激呢??
i had tried in a car park

天台!

引用:
原帖由 suetling 於 2008-9-23 10:17 AM 發表 查看引用來源
one more place

her home, in the living room, we both completely naked,
but her maid is in the kitchen, and just 1 step, then she could view the whole process

尖沙咀五枝旗杆 :smile_30: :smile_30:

我試過係飛機起飛時做:smile_30:   ,點知d人見到我咁勁 ,就各自同自己 girl fd 做  做做下  個機長又同d空姐  玩多P    搞到架飛機起飛到半空,墜左落扯旗山山尾,全機人死哂 ,得我無死,我見到d人死個時 ,條野仲插住d女人個西,呢次我諗係我做愛 以黎!  最 excited 既一次:smile_30:

引用:
原帖由 昨日小竹 於 2008-9-23 05:14 PM 發表 查看引用來源
我試過係飛機起飛時做:smile_30:   ,點知d人見到我咁勁 ,就各自同自己 girl fd 做  做做下  個機長又同d空姐  玩多P    搞到架飛機起飛到半空,墜左落扯旗山山尾,全機人死哂 ,得我無死,我見到d人死個時 , ...
真係好excited wor..........................:smile_45:

引用:
原帖由 大鳥之王 於 2008-9-23 12:01 PM 發表
係雪櫃做會唔會無咁快射呀..
勁搞笑.............

引用:
Thanks for your idea.

:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 Oxalis 於 2008-9-23 10:22 AM 發表 查看引用來源
試過山頂, 香港公園, 九龍公園, 後樓梯, 上格床 (bf 細佬訓o係下格床), kitchen (屋企人o係廳睇緊tv), 山上, 巴士.....
你都好多地方玩過

又幾多選擇下喎....:smile_13: :smile_13:

前往最後回覆