經常換畫

收藏  |  訂閱
27  1.8k

引用:
原帖由 Pretty雪貓 於 2008-9-23 03:18 PM 發表
小心比女厄返轉頭:smile_30:
咪就係囉,我支持你..........小心有病呀,正一衰人

我有fd兩個月換一次畫
至今己經拍左47次拖
佢話每次用十日溝女,用十日食女
食女好似食菜咁食
我fd樣貌唔算靚仔但幾型,身高183(重點係屋企有d錢),中七畢業
有無類似人士交流下:smile_46:

引用:
原帖由 daybeforelight 於 2008-9-23 12:37 AM 發表 查看引用來源
我有fd兩個月換一次畫
至今己經拍左47次拖
食女好似食菜咁食
我fd樣貌唔算靚仔但幾型,身高183,屋企有d錢,中七畢業
Really?

Are you sure?

:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 t4o4n4y4 於 2008-9-23 05:36 PM 發表 查看引用來源
我有fd兩個月換一次畫
至今己經拍左47次拖
食女好似食菜咁食
我fd樣貌唔算靚仔但幾型,身高183(重點係屋企有d錢),中七畢業
叫冠希黎交流下!:smile_30:

低死3post出黎比人話
呢d係唔係叫囉黎衰呀:smile_47:

poor guy

his life is for whore only ??

:smile_27:   :smile_27:

引用:
原帖由 daybeforelight 於 2008-9-23 12:37 AM 發表 查看引用來源
我有fd兩個月換一次畫
至今己經拍左47次拖
食女好似食菜咁食
無咩特別啫:smile_40:

引用:
原帖由 daybeforelight 於 2008-9-23 00:37 發表 查看引用來源
我有fd兩個月換一次畫
至今己經拍左47次拖
食女好似食菜咁食
屋企有d錢 -> 九成win 啦

前往最後回覆