CP 既帆船得唔得?

收藏  |  訂閱
30  2.2k

滙W 啱台灣佬啲.....

其實宜家係cp無咩邊間k場有驚喜,旺場個d係就係囡囡多猪排多坐抬囉唆多,帆x基本上可以不去(浪費金錢&時間),反而轉戰細場重有驚喜同save$ !

回覆 22# 的帖子

你講既細場即係邊D:smile_41: :smile_41:

唔係天鵝湖君匯昇平個D呀。。。。。。。。。

D女好參差下WOR。。。。。。。。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-9-25 17:30 發表 查看引用來源
你講既細場即係邊D:smile_41: :smile_41:

唔係天鵝湖君匯昇平個D呀。。。。。。。。。

D女好參差下WOR。。。。。。。。
食開倉/K 一國兩制果啲呀....

引用:
原帖由 P3MAK 於 2008-9-22 06:08 PM 發表 查看引用來源
各位 C Hing,唔知常平間帆船d女得唔得?
吾去應該無損失

引用:
原帖由 c米高 於 2008-9-22 09:13 PM 發表 查看引用來源
都唔係喎
我有朋友o係常平開廠
佢成日都去帆船
如果係唔得o既 ... 就唔會成日去喇
係咪   
各有各喜好,各有各西施:smile_44:

各有各喜好, take it easy la!

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-9-23 11:34 PM 發表 查看引用來源

唉。。。你應我咩係囉:smile_30:

不過你都未算。

之前試過有個跟我團既話半島同帆船都好得。

去完我屋企之後話以後唔返去個邊:smile_30:
師兄我去半島,帆船,君悅都去到可否PM我你屋企地趾

引用:
原帖由 earth008 於 2008-9-25 06:17 PM 發表 查看引用來源

吾去應該無損失
e句話全中 , 細場可試下新講 , 寸石等等 , 我年幾前就係新講食個件好嘢 ! 佢重自己揸部新車(豐田)返工(佢話姐姐返左家鄉留低比佢揸住先) , 個次我都揸佢部車成個月, 睇彩數囉!

引用:
原帖由 GCQB 於 2008-9-26 10:47 發表 查看引用來源

師兄我去半島,帆船,君悅都去到悶可否PM我你屋企地趾
駛乜PM.....振興路1号紅C....

前往最後回覆