上一頁下一頁
發新話題

★★★★★★ 版塊主題~慶祝 ★★★★★★

收藏  |  訂閱
64  1.9k

祝賀龍隱成為
見習版主:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 歡仔^_^ 於 2008-9-19 12:30 PM 發表

:smile_38: 在我眼中的肥肥:smile_38:

版主應該是誠實守信(去玩都無放FJ既...) 、樂於助人(0分!他不幫我頂酒!) 、大公無私的表率(連傻花都舉~唉~) ,同時還要熟悉專業(酒色財氣~嫖賭飲吹) ,經驗豐富(哈~~ ...
嘻嘻,小心佢ban你a/c

降臨
                              萬民翻身:smile_30:

唔知試用期幾耐呢?:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 歡仔^_^ 於 2008-9-19 12:30 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: 在我眼中的肥肥:smile_38:

版主應該是誠實守信(去玩都無放FJ既...) 、樂於助人(0分!他不幫我頂酒!) 、大公無私的表率(連傻花都舉~唉~) ,同時還要熟悉專業(酒色財氣~嫖賭飲吹) ,經驗豐富(哈~~ ...
我愛香港討論區
又愛車版
更愛大細費
甘唔愛龍隱

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-9-19 11:44 AM 發表 查看引用來源
熱烈慶祝
龍隱Dragonor
成為見習版主
(我又擦吓先)

甘你唔會再舉報我啦,依家乜都睇晒,甘會唔會同你以前埋堆那些人披露
其他師兄的事情,我地要不要轉倉穩陣一點
呢D咪叫做"一時唔偷雞就做保長"囉 :smile_03:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-9-19 12:45 PM 發表 查看引用來源
唔知試用期幾耐呢?:smile_41: :smile_41:  
睇有幾多支持率:smile_44: 我揾50個簽名支持你又做,還有其他區版主都未有

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-19 12:52 PM 發表 查看引用來源

睇有幾多支持率:smile_44: 我揾50個簽名支持你又做,還有其他區版主都未有
多謝你支持:')
不過做版主唔撚講得粗口架!:smile_42: :smile_42:
所以都係等我支持你做啦!:smile_38: :smile_38:

龍隱師兄恭喜哂

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-9-19 12:57 PM 發表 查看引用來源

多謝你支持:')
不過做版主唔撚講得粗口架!:smile_42: :smile_42:
所以都係等我支持你做啦!:smile_38: :smile_38:
我D粗口仲利害,有C hing仲讚過我D粗口精景,跟住晉升【違規會員】

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆