上一頁下一頁
發新話題

向西黑店>>害群之馬<<(補充地址: 叶子化'樁')

收藏  |  訂閱
127  12.3k

我都唔去向西村:smile_45: :smile_45:

No la...everyone should stop going there from now on...go somewhere else la...:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 亂我心者多煩憂 於 2008-8-27 01:17 AM 發表
多謝提點!金錢事小,皮肉受害就無謂!:smile_38:  
YEs Yes Yes

揾開相熟老mami就得架啦! 完全唔去嗰頭又唔駛.

係.我知邊條友,三巷中間十字路口果間,果條友成日叫我搵佢D囡,我唔要佢就吊晒老母,所以一次都無去佢果檔,大家都唔好去(條友個樣好像吹件幫,真係蛇頭鼠眼好易認)

引用:
原帖由 loveplayman 於 2008-8-27 09:53 AM 發表
係.我知邊條友,三巷中間十字路口果間,果條友成日叫我搵佢D囡,我唔要佢就吊晒老母,所以一次都無去佢果檔,大家都唔好去(條友個樣好像崔健邦,真係蛇頭鼠眼好易認)
THX 詳細形容

多謝師兄熱心報料,雖然我好少食快仔不過我好支持抵制行動 :smile_38:

Copy boy大C兄,好鐘意去向西村出報告個喎,唔知有無幫襯開既呢?

引用:
原帖由 loveplayman 於 2008-8-27 09:53 AM 發表
係.我知邊條友,三巷中間十字路口果間,果條友成日叫我搵佢D囡,我唔要佢就吊晒老母,所以一次都無去佢果檔,大家都唔好去(條友個樣好像崔健邦,真係蛇頭鼠眼好易認)
係吖, 你講中哂, 佢真係好似吹件幫, 大家唔好幫襯呢條能樣.

引用:
全中, 全中, 就係呢條能樣, 佢真係好似吹件幫, 只係下巴寛少少, 大家認住佢, 唔好幫襯佢.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆