上一頁下一頁
發新話題

★★★★★930(再修改為1011)因天氣惡劣 鏡頭前無色情【以酒會友】請參考193#

收藏  |  訂閱
261  8.9k

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-13 10:36 發表 查看引用來源
即係想一開始就收我皮啫:smile_30:  
得唔得呀

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-13 11:07 AM 發表 查看引用來源

得唔得呀
我唔飲得架:smile_35:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-9-13 11:07 AM 發表 查看引用來源
我等緊人開個【以女會友】團!:smile_38: :smile_38:  
以紅酒會友都得

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-9-13 10:40 AM 發表 查看引用來源
唔飲果D酒:smile_45:
有無啤酒飲:smile_41:
全場禁藥禁毒女女免費任飲啤酒
施公唔好架住偷蕃鼠啦

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-13 11:34 AM 發表 查看引用來源

全場禁藥禁毒女女免費任飲啤酒
施公唔好架住偷蕃鼠啦
無女女點玩呀:smile_45:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-9-13 11:37 AM 發表 查看引用來源

無女女點玩呀:smile_45:
你有嗌過女咩:smile_45:

死施施!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我都想去.......可以嗎:smile_13:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-13 11:41 AM 發表 查看引用來源
你有嗌過女咩:smile_45:  
有呀:smile_38:唔係去泥做咩:smile_45:

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-9-13 09:56 AM 發表 查看引用來源
★★★ 930 迎國慶 100%無色情【以酒會友】約定約得好、唔會燒數簿★★★ 繼joe鮑 On 99 揸好個臀迎中秋

日期:9月30日(星期二)

時閒:20:00至翌日零晨00:30
          (法定時間)可延遲

地點:福田區(口岸20蚊的士內)中上檔次仁K場所

費用:約288人仔AA制
          (法定時間前離開300人仔)

報名方法:非常簡單,報到就報
          請自行於回應帖內查閱
          確認報名後自動Update於回應帖內
          確認報名後不出席者,
          即日起媾唔到女,行房前起唔到頭
          並遭強烈遣責