上一頁下一頁
發新話題

想識30歲以上男朋友

收藏  |  訂閱
689  8.0k

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2008-8-3 02:01 PM 發表

阿牛生咁你留起度睇檔啦
我都落去食野啦... 點睇得住... :smile_42: :smile_45:
:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 吳華德 於 2008-8-3 02:06 PM 發表

我都落去食野啦... 點睇得住... :smile_42: :smile_45:
:smile_43: :smile_43: :smile_43:
咁點做人老公呀
就咁走左去

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2008-8-3 02:10 PM 發表

咁點做人老公呀
就咁走左去
佢自己都去左訓覺...

引用:
原帖由 青雲嬌女 於 2008-8-3 13:34 發表
你我可能並不認識 能相遇,已經是一種緣份 ,誠意尋找另一半, 一起分享喜怒哀樂
介紹下自己先,本人26歲,平時因工作無辦法識朋友仔,又唔識飲酒,本人好悶,十分正經,但就很開朗....要讚下自己先^^。希望豈呢度識 ...
屬馬呢:smile_38:

hello!  i am dragon wow!

引用:
原帖由 青雲嬌女 於 2008-8-3 01:34 PM 發表
你我可能並不認識 能相遇,已經是一種緣份 ,誠意尋找另一半, 一起分享喜怒哀樂
介紹下自己先,本人26歲,平時因工作無辦法識朋友仔,又唔識飲酒,本人好悶,十分正經,但就很開朗....要讚下自己先^^。希望豈呢度識 ...
hi青雲嬌女
咁我可以應徵嗎
我屬兔年

你又走左黎‧‧‧我又黎‧‧中牛一隻

引用:
原帖由 salem3316gogo 於 2008-8-3 05:43 PM 發表
你又走左黎‧‧‧我又黎‧‧中牛一隻
我周圍走嚟走去:smile_38:

回覆 1# 的帖子

老牛,,,生肖蛇啦,:smile_40: :smile_40: :smile_40:

我都想

我現在都希望有個女姓朋友可以一起分響喜與樂,朋友都無所為?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆