上一頁下一頁
發新話題

貨倉遊戲

收藏  |  訂閱
358  54.6k

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-8-2 01:27 PM 發表
有冷氣 有得打野戰 仲可以沖埋涼

真係一次過滿足3個慾望!:smile_40:
:smile_45:有冷氣, 條女d水好快乾, 要被幾個人插, :smile_27:有無傷呀!

angela正呀!!!!!!!!!:smile_38:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-2 10:48 AM 發表
唔少人話中意玩野戰
有次朋友帶我去佢公司既貨倉,因星期六冇人返工
我同4個男仔fd走入去玩,平時同佢地係屋企玩,今次特別d
佢係老細有倉鎖匙,係貨架中間望住兩邊倉架做,都幾刺激

係兩邊倉架中間比兩個男人前後夾 ...
咁你果日對幾多條仔呀:smile_41:

引用:
原帖由 迷你豬 於 2008-8-2 01:58 PM 發表

咁你果日對幾多條仔呀:smile_41:
可能我寫得唔清楚,同4個fds去玩,全部都男仔得我一個女仔

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-2 02:18 PM 發表

咁咪 5P 囉
辛苦妳 lu......:smile_47:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-2 02:18 PM 發表

1對4咪好辛苦:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 迷你豬 於 2008-8-2 02:34 PM 發表

1對4咪好辛苦:smile_27: :smile_27:
係幾辛苦架, 不過唔係激戰時辛苦,1對4平時都有同佢地咁玩啦
係係個倉度追逐玩先辛苦,跑到好索氣
邊度比佢地捉到就係邊度比佢地炮製

好激戰, 又刺激..
真好佩服你...

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-2 02:40 PM 發表

係幾辛苦架, 不過唔係激戰時辛苦,1對4平時都有同佢地咁玩啦
係係個倉度追逐玩先辛苦,跑到好索氣
邊度比佢地捉到就係邊度比佢地炮製
佢地同你差5多大呀:smile_13: 我指係年齡

咩friend咁好呀真係...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆