見到有巴打 用套 都中招, 大家驚唔驚 ??

收藏  |  訂閱
37  5.2k

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-7-28 01:48 AM 發表

咁如果嗰條友 成日有做運動 飲食OK 早SLEEP早起 好健康 抵抗力好好

唔用套黎做愛 就算同條有椰菜花既女做愛 都未必發過一次病出黎呀 ?
呢個問題真係唔識答你, 我估如果條女無病發就應該無問題......
但如果唔用套做, 條囡有d唔干淨, 就算唔係椰菜花, 只係一般陰道炎等等, 都有機會令到你復發:smile_39:

引用:
原帖由 easywin 於 2008-7-28 01:51 AM 發表

好多桑拿場, 毛巾床單邊會同你消毒:smile_39:
自備毛巾, 你帶得幾多條去:smile_39:

睇你講野, 估你應該好細個, 其實唔去最安全, 但去都唔洗太怕, 係一般桑拿場中既機會低過千分之一:smile_40:
其實我廿幾架喇 不過見識少 又想同D靚既 差唔多年紀 啱傾 既女 親密接觸 先有咁既念頭...

SUNA係咪十間九間都有得HJ

引用:
原帖由 easywin 於 2008-7-28 01:56 AM 發表

呢個問題真係唔識答你, 我估如果條女無病發就應該無問題......
但如果唔用套做, 條囡有d唔干淨, 就算唔係椰菜花, 只係一般陰道炎等等, 都有機會令到你復發:smile_39:
所以真係用套好D !!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-7-28 01:56 AM 發表

其實我廿幾架喇 不過見識少 又想同D靚既 差唔多年紀 啱傾 既女 親密接觸 先有咁既念頭...

SUNA係咪十間九間都有得HJ
yes, 十間有九間都有, 如果你想去都唔洗咁驚, 因為我身邊咁多朋友, 我從來無聽過有人去完桑拿中左招, 所以我話機會好細

引用:
原帖由 easywin 於 2008-7-28 02:03 AM 發表

yes, 十間有九間都有, 如果你想去都唔洗咁驚, 因為我身邊咁多朋友, 我從來無聽過有人去完桑拿中左招, 所以我話機會好細
不過SUNA開大場中招機會就大喇 HAHA!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-7-28 01:37 AM 發表

所以唔好玩喇都係...

咁其實HJ會唔會中 ???
可唔可以講下hj係乜?

樓主係咪中咗招:smile_41:
點解個個P0S都講性病:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-7-28 03:06 AM 發表

可唔可以講下hj係乜?
hj 係打飛機

回覆 1# 的帖子

即刻收手 .........三日咁多啦:smile_35:

如果有用dom dom, 咁係咪剩係dom dom cover唔到o既地方有機會中菜花:smile_41:

前往最後回覆