真係可憐..............

收藏  |  訂閱
35  3.9k

:smile_29: :smile_08:

引用:
原帖由 hc881966 於 2008-7-27 01:54 AM 發表
:smile_29: :smile_08:
咦......又有新既名出來呀,呢招舊啦,出新野把啦。

呢到個個師兄都睇穿你啦,笨咒Ben。

引用:
原帖由 longlong 於 2008-7-27 12:49 PM 發表
咦......又有新既名出來呀,呢招舊啦,出新野把啦。

呢到個個師兄都睇穿你啦,笨咒Ben。
自以為是....我鐵耳環洗開新 Acc 咁白痴?
如果我有開新 Acc 尼推 Post o既 我就絕子絕孫 !!

我都算先敗... 本來由得個Post沉就算...
下次出街比狗吠都係當聽唔到算...無理由扮狗叫架.....

thank:smile_43: :smile_43:

低B公園亞伯真可憐:') ,人地好地地喺道捉棋,佢就走埋黎支支咋咋嘈之巴閉,大炒大鬧,癫狗亂吠,直情就係無人理佢成日比d豬扒飛既可憐狗

仲要嘈完呢張檯又走去嘈另一張檯,可憐過d流浪狗,厚顏無恥:smile_39:

仲要大大聲,以為自己好掂,慌死無人知佢喺道攪事,其實咪又只不過係一隻孤獨狗,到處攪事搗亂,咪只係會犯眾憎,可憐:')

咁鍾意喺道吠就自己開個post黎吠,睇下有無人理你,可憐:')

可以比人扣成千分既,都可想而知嗰隻狗既為"狗"真係........唉,可憐:')

段估佢咪淨係夠膽喺呢道嘈之巴閉,因為無人知佢係邊個丫馬,你慌佢敢喺出面對住紋身大隻佬嘈咩,咪又只不過係呢喺個狗窿縮起個狗頭黎吠既可憐狗:smile_39:

唉....一句講晒,自卑孤獨既可憐狗.............poor lonely dog.........繼續吠啦,不過無人會理你架喇,吠啦吠啦......:smile_30:......................繼續自言自吠啦....:smile_30:

唔怪得最近越黎越多姐姐話唔聽無來電電話啦,原來有好多狗攪事搗亂,明白晒,明白晒

打乜電話上馬拉講多無胃:smile_44: :smile_44:

how about change to another one...... so many choice la .......

引用:
原帖由 BTS 於 2008-7-29 12:16 AM 發表
how about change to another one...... so many choice la .......
It looks like the parties involved are using this platform to "promote" their business and attack the counterparties with bad comments.  It's not difficult to see one side is representing GiGi's interest and the other side is likely GiGi's competitor(s).  It's probably a good idea to go to other places!!!  Can you imagine if things get out of hand resulting in physical violent?!  We just want to have fun but NOT TROUBLE!!!!!!!!!!!!!:smile_39::smile_39::smile_39::smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 leglover 於 2008-7-30 11:14 AM 發表

It looks like the parties involved are using this platform to "promote" their business and attack the counterparties with bad comments.  It's not difficult to see one side is representing GiGi's i ...
呢兩位師兄都唔係第一次為囡噏氣:smile_39:

癡心大情人,你都係吾順我話你個夢中情人放我飛機,然後又係網上唱九佢,我認係唱九佢喎,但係也是我第一個係網上讚佢既,不過佢一到客多,就對部份熟客態度差左,癡心者例外掛...
好正常一個嫖客,叫完雞上網分享一下,之不過我係踩佢,吾係讀佢,所以觸發左佢條癡心第九線,不停補鑊,不停唱好,但係好衰吾衰,我一步都吾冷讓佢,仲句句頂到行,咁又有乜辦法吾癡多兩癡丫,
第一:佢放我飛機係事實,講乜春籍口都吾會改到,而且大情人都冇否認,仲吾止我一個中蕉。
第二:我個朋友呢兩日都上過去GiGi到,冇來電一定吾聽,仲話吾會再做機餐,但係加左小小價,三佰幾吾找散紙比返你。
癡心大情人,你有幾多師兄認同你講法既人丫,咪多數係得果登記幾日既新會員。
不過,我係到要多謝其他師兄,為左我地呢兩條ON9仔既口交[口頭上嘈交]善意提點。
最後黑心都講一句,如果GiGi係真係有料到,服待到個個客人滿意,今年內就會吾執笠,搵到人嫁上岸就恭喜啦,但係個老襯會吾會記得我楂過佢對波,手指都插過佢XX,而令到不舉......

前往最後回覆