上一頁下一頁
發新話題

旺角莞式

收藏  |  訂閱
165  58.3k

引用:
原帖由 007star 於 2008-7-9 10:46 AM 發表
昨日老闆娘唔知是否更年期, 因為小事無啦啦鬧我左一輪
成肚氣, 行到廣東道一間標榜莞式服務指壓, 上去出下氣
keeper帶左件靚妹約廿才, 同張文新醜聞女友同名
唉! 除衫後, 只見微波約32B, 粉紅色linlin ...
什麼係爆炸糖:smile_41: :smile_41: :smile_41: , 女上司係咁架啦, 我都接觸過好多女上司或老闆, 佢地既情緒會較波動, 忍耐吓啦:smile_45: :smile_45: :smile_45:

:smile_38: :smile_38: :smile_38:

原帖由 龍虎亂舞 於 2008-7-11 01:27 PM 發表

什麼係爆炸糖 , 女上司係咁架啦, 我都接觸過好多女上司或老闆, 佢地既情緒會較波動, 忍耐吓啦

爆炸糖 - 當放在入口中, 和口水接觸, 便有小氣泡爆開, 所以叫爆炸糖
佢含著爆炸糖, 再同你吹, 你jj便有另類刺激:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 007star 於 2008-7-11 04:53 PM 發表
原帖由 龍虎亂舞 於 2008-7-11 01:27 PM 發表

什麼係爆炸糖 , 女上司係咁架啦, 我都接觸過好多女上司或老闆, 佢地既情緒會較波動, 忍耐吓啦

爆炸糖 ...
爆炸糖即係超市買個啲呀?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

原帖由 龍虎亂舞 於 2008-7-11 05:46 PM 發表
爆炸糖即係超市買個啲呀?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

Yes! 但我見有d是全英文, 可能是水貨

引用:
原帖由 CLEAN2 於 2008-7-9 09:12 PM 發表
是香港莞式服務, 水中蕭/毒龍鑽/70分鐘任做
但口爆1次+做1次已無力再做

agree x 2
agree for all brother la

70min how to do 3 times ar?

莞式服務指壓 ?

支持下...............

生意难做啊...香港都要做啊

我老友以為找老相沒問題, 昨晚差d中伏
唉! 留港消費, 我都要試下香港莞式

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆