上一頁下一頁
發新話題

神州大陸租樓討論站#羅湖/福田/南山/鹽田/寶安 (不含中介 14/5更新)

收藏  |  訂閱
201  15.5k

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-5-14 01:00 PM 發表

真係要專家先識:smile_13:
那裡那裡,研究研究

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-5-14 01:02 PM 發表

我有個親人住南山 好間唔中去佢屋企坐坐
環境真係好唔錯!
啊二?:smile_30:
規劃唔錯,樓價有升無減,淨露台都值租2000:smile_30:
最大問題係住落左番唔到轉頭:smile_39:

引用:
原帖由 chudoubt 於 2008-5-14 01:35 PM 發表
有幾多平方呀?價錢都ok wo
然記自住

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-14 02:02 PM 發表

啊二?:smile_30:
規劃唔錯,樓價有升無減,淨露台都值租2000:smile_30:
最大問題係住落左番唔到轉頭:smile_39:  
因為太舒服喇 不過香港人就有少少唔方便囉:smile_13:

引用:
原帖由 然記 於 2008-5-14 01:11 PM 發表
羅湖春風路鑽石時代單身公寓$1600包冷氣機,熱水爐,抽油煙機
你簽名檔條女好正:smile_40:

樓主, 你曾留言回應小弟, 深表謝意!! 本人欲助友人尋找深圳區一房一廳之單位, 條件如下:
1. 租金加雜費, 最好在千四人仔以內, 當然愈平愈好
2. 最好有小露台作洗衣風乾衣服之用
3. 治安一定要好, 交通一般也可接受, 例如布吉等較遠也可
4. 有傢俱、電器等當然更理想

其他c-hing也可幫忙, 先在此謝過!!
可直接聯絡本人: cicisusu 在 hotmail

引用:
原帖由 almondplusorang 於 2008-5-14 02:38 PM 發表
樓主, 你曾留言回應小弟, 深表謝意!! 本人欲助友人尋找深圳區一房一廳之單位, 條件如下:
3. 治安一定要好, 交通一般也可接受 ...
首先我唔會覆去你電郵地址 但你可以留意帖的回應

全包一個月$1400唔難 但如果包傢俬就難D
試下搵蔡屋圍 位於羅湖區萬象城附近

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-5-14 02:35 PM 發表

因為太舒服喇 不過香港人就有少少唔方便囉:smile_13:
點會呢,福田口岸同深圳灣口岸都係一條大直路
慳番D 老笠費、小偷費、治安費 都有化算啦

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-14 02:47 PM 發表

點會呢,福田口岸同深圳灣口岸都係一條大直路
慳番D 老笠費、小偷費、治安費 都有化算啦
我香港的家近羅湖關口

3. 治安保証一定要好, 交通一般也可接受, 例如地鐵上蓋也可
4. 有傢俱、電器等當然更理想

我又想要:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆